Shopping Award nominatie voor GoCustomized uit Amsterdam.

Van oorsprong smartphonecase specialist heeft zijn activiteiten in 3 jaar razendsnel uitgebreid met een verzevenvoudiging van omzet en vakprijs nominatie als gevolg.

Na het winnen van de Crossborder top 30 in 2016 is GoCustomized opnieuw genomineerd voor een belangrijke vakprijs: De DHL Shopping Award Cross Border. GoCustomized heeft deze nominatie te danken aan haar innovatieve karakter, uitbreiding van activiteiten en de manier waarop zij haar strategie in 2016 heeft uitgerold naar 25 Europese landen. De genomineerden in deze categorie zijn, naast GoCustomized, G-Star en VidaXL. Aanstaande donderdag 23 maart zal tijdens het Shopping Awards Gala in Grand Hotel Huis ter Duin de prijsuitreiking plaats vinden. De S

Het bedrijf achter GoCustomized
GoCustomized’s primaire focus ligt op custom-made hoesjes voor smartphones en tablets. De wereld van smartphones en tablets is grijs en onpersoonlijk, waar iedere telefoon bijna identiek is aan zijn voorganger. GoCustomized gelooft dat zij op een simpele en goedkope manier klanten de optie geven om hun favoriete gadget persoonlijk en uniek te maken.

In 2016 hebben de oprichters van GoCustomized de activiteiten ondergebracht bij CustomConcepts: een bedrijf dat gespecialiseerd is in geautomatiseerde printprocessen en online marketing oplossingen. Samen hebben zij een nieuw systeem ontworpen dat het printprocess automatisch laat verlopen voor GoCustomized.

GoCustomized is één van de wereldwijde marktleiders met webshops in 10 Europese landen, met leveringsmogelijkheden in 25 landen. Om te zorgen dat het bedrijf kan voldoen aan de vraag voor hoge kwaliteit gepersonaliseerde telefoonhoesjes, en kan garanderen dat deze binnen één werkdag worden verstuurd, moest het productieproces worden geoptimaliseerd. CustomConcepts heeft een een automatisch productiesysteem ontworpen, waardoor GoCustomized sneller en goedkoper de hoesjes van hoge kwaliteit kan produceren – dit draag allemaal bij aan een positieve ervaring voor de klant.

Samen hebben GoCustomized en CustomConcepts het oude printproces omgetoverd tot een compleet nieuwe printproces met geautomatiseerde technologie. De gepersonaliseerde producten kunnen worden geselecteerd, geprint en verzonden naar klanten over de hele wereld binnen 15 minuten nadat de bestelling online is geplaatst. Alle bestellingen worden vanuit Amsterdam wereldwijd binnen maximaal 3 werkdagen geleverd.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond.

terug