Industry Wire

Geplaatst door Silo

Silo Creative Agency opent studio in Amsterdam

Silo Creative Agency heeft onlangs een tweede studio in Amsterdam geopend. “Amsterdam barst van energie, ambitie en talent. Het is een logische stap voor ons om hier met onze opdrachtgevers te werken aan projecten die zorgen voor positieve impact,” aldus partner/zakelijk directeur Dennis Flinterman.

In de afgelopen tien jaar heeft Silo zich ontwikkeld tot een toonaangevend en prijswinnend creatief bureau – nationaal en internationaal. “Onze focus is langzaam verschoven naar strategische ontwerpvraagstukken. Met onze multidisciplinaire en onderzoeksgedreven aanpak verbeteren dagelijkse en onalledaagse ervaringen in bijvoorbeeld de zorg, het onderwijs en de B2B-sector.”

Silo werkt al sinds de oprichting voor organisaties en bedrijven in Amsterdam, zoals het Muziekgebouw aan ‘t IJ. “We zien in Amsterdam veel kansen voor de manier waarop we branding, ruimtelijke ontwerp en interactie combineren. Doordat we binnen de ring zitten, kunnen we makkelijker samenwerken met klanten en diverse andere partners.”

In de studio aan de Oudezijds Voorburgwal 282 werkt een team van acht ontwerpers, ontwikkelaars en strategen. Daarnaast zijn een aantal flexwerkplekken en is er ruimte voor workshops en meetings.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht