Industry Wire

Geplaatst door Sprints & Sneakers

Het Sprints & Sneakers Festival keert terug met een nieuwe definitie van groei en impact!

AMSTERDAM – Het Sprints & Sneakers Festival is terug voor zijn derde opeenvolgende jaar van succes, op 30 augustus 2024 in Thuishaven, Amsterdam. Na twee achtereenvolgende edities, breidt het thema van dit jaar ‘A New Definition of Growth’ de grenzen van groei en impact verder uit.

In 2023 genoten deelnemers van presentaties door top industrie leiders zoals de oprichter van Dopper en de CMO van Inner Circle, met een spectaculair optreden van De Jeugd van Tegenwoordig als hoogtepunt. Met dit jaar maar liefst 17 top industrie sprekers, waaronder grootheden als Marco Knitel (ex GM Uber, co-founder Check) en Matthijs Schouten (hoogleraar filosofie en ecologie en TedX spreker), belooft Sprints & Sneakers wederom een baanbrekend samenspel tussen congres en festival.

Met een indrukwekkende uitbreiding van 10 naar 17 top industrie sprekers, zet het festival zichzelf opnieuw op de kaart als het nummer één business en sustainability festival van het jaar. Onder de bevestigde sprekers bevinden zich invloedrijke namen zoals Marco Knitel, co-founder van Check en voormalig general manager bij Uber, en Matthijs Schouten, bijzonder hoogleraar ecologie en filosofie en een ervaren TedX spreker. 

Aanvullende sprekers van top technologiebedrijven: 

Marjam Bahari, een vooraanstaande AI expert van Google, zal haar expertise delen over de nieuwste ontwikkelingen in kunstmatige intelligentie en de impact ervan op groei. Emilie Oostenbroek, Head of Growth & Experience bij Adyen, brengt haar inzichten in klantgerichte groeistrategieën en technologische innovaties. 

Innovatie en impact centraal: 

Dit jaar zullen aanwezigen kunnen kiezen uit sessies verdeeld over vier thematische podia: AI, E-commerce, B2B en Impact. Elk podium biedt gerichte inzichten en strategieën die niet alleen gericht zijn op commerciële groei, maar juist waar ‘performance’ gepaard kan gaan met het maken van impact. 

Hoewel de headliner van dit jaar nog onder de pet gehouden wordt, zullen bezoekers kunnen genieten van optredens van vier top-DJ’s bekend van grote festivals, wat een garantie biedt voor een onvergetelijke avond. 

Voor wie? 

Het festival richt zich op founders, C-level leiders en sleutelfiguren van snel groeiende impact bedrijven of bedrijven die juist meer positieve impact willen maken. Deze bedrijven zijn op zoek naar nieuwe groeiperspectieven die verder gaan dan enkel winst. Wanneer ga jij je definitie van groei aanpassen?

Kaarten en meer informatie: 

Early bird tickets zijn beschikbaar vanaf 21 mei (dinsdag) via 

https://sprintsandsneakers.com/festival. Voor meer informatie over het evenement of andere vragen, bezoek onze website. 

Over Sprints & Sneakers: 

Sprints & Sneakers is een B-corp Growth Hacking Agency uit Amsterdam, dat niet alleen bedrijven helpt met groeien maar ook een significante impact maakt op de 17 duurzame ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties. Met een toegewijd team van meer dan 40 specialisten werken zij voor vooraanstaande merken zoals KiKa, DGTL, DSM Keukens, Google, Kayori en Shell Recharge.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht