Industry Wire

Geplaatst door TransIP

STACK van TransIP bereikt 100.000 gebruikers

De cloudopslagdienst STACK van hostingprovider TransIP heeft sinds vandaag 100.000 gebruikers. Met 1000 GB gratis online opslag profileert TransIP zich in Nederland.

Gratis 1000 GB online opslag

Dagelijks ontvangt TransIP nieuwe aanvragen voor 1000 GB online opslag, die via invitecodes wordt uitgedeeld. De provider kan aan die verzoeken blijven voldoen, omdat een deel van de gebruikers van STACK ook andere producten bij de provider afneemt.

“We hebben hard gewerkt om de gratis dienst voor iedereen mogelijk te maken”, vertelt Jeroen Hüpscher, CEO van TransIP. “We zijn erg blij om te zien dat STACK-gebruikers ook geïnteresseerd zijn in onze andere producten. Zo kunnen we nog meer invitecodes uitdelen. Dus let op Nederland, er komt nog meer STACK aan.”

Nederlands Dropbox-alternatief

TransIP zet zich met STACK in voor privacy en veiligheid in de cloud. Alle bestanden worden door middel van dataversleuteling opgeslagen in datacentra in Nederland. Daarnaast worden de bestanden niet geanalyseerd, wat bijvoorbeeld bij grote Amerikaanse partijen wel het geval is. Hiermee biedt TransIP het alternatief voor andere clouddiensten als Dropbox, Google Drive en Apple iCloud.

Over TransIP

TransIP (Leiden, 88 medewerkers, oprichter Ali Niknam) is ontstaan vanuit de gedachte dat alles altijd beter kan. Dit principe ligt nog altijd ten grondslag aan de innovatiekracht van TransIP. Door continu producten en diensten te verbeteren met de feedback van klanten, is TransIP uitgegroeid tot de grootste domein-, hosting- en VPS-leverancier in de Benelux.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht