Industry Wire

Geplaatst door Startupbootcamp

Startupbootcamp Presenteert de 11 Deelnemende Startups aan Mobility and Transportation Program

Startupbootcamp, een van ’s werelds meest toonaangevende startup accelerators, heeft 11 teams aangekondigd die zullen deelnemen aan de eerste cyclus van het Mobility and Transportation Program, dat deel uitmaakt van het Bold Action-initiatief.

Via het Mobility and Transportation Program investeren Startupbootcamp en haar mede-investeerders in startups die oplossingen voor Connectivity, Smart infrastructure, en Asset Servicification bouwen.

Het programma is afgestemd op het snel veranderende landschap van de mobiliteits- en transportindustrie en is ontworpen om startups te ondersteunen die met hun oplossingen een verschil kunnen maken.

De geselecteerde teams maakten deel uit van de top 20 startups die waren uitgenodigd voor een 3-daags digitaal evenement – de selectiedagen. Deze 20 startups waren uit duizenden aanmeldingen uitgekozen om hun idee te kunnen pitchen voor investeerders, industrie-experts, mentoren en partners van Startupbootcamp. Na afloop van de derde dag werden elf startups gekozen ter deelname aan het accelerator programma en de Bold Action investeringsportefeuille van Startupbootcamp. Hieronder een overzicht van de geselecteerde startups:

 • Zilch – Een e-commerce bezorgdienst voor snelle, gemakkelijke en betaalbare uitvoeringen.
 • Alamance – Realtime, hyperlokale oplossingen voor het onderzoeken van de status van het wegdek met behulp van IoT- en sensorfusie technologie.
 • Gelectric – Elektrische oplossingen voor schepen om de maritieme industrie te helpen verduurzamen.
 • Voyship – Een crowd-shipping platform dat reizigers helpt geld te verdienen door retailers te helpen met het verschepen van producten.
 • Gluebus – Busreizen naar lokale nacht evenementen door gebruik te maken van een algoritme om routes en pool tickets te plannen.
 • Ecobeam – Een gedecentraliseerd P2P-platform dat autobezitters helpt meer geld te verdienen door middel van een effici뮴e toewijzing van middelen.
 • Karocharge – Een online platform dat het huren van particuliere en openbare EV-opladers faciliteert.
 • IndieDrinks Direct – Een cloud gebaseerd platform dat de FMCG supply chain optimaliseert door het aantal vrachtwagens op de weg te verminderen.
 • Sealivery – Geolocatie technologie om mensen op boten alles te brengen wat ze nodig hebben op een tijdstip dat hen het beste uitkomt, waardoor veel heen en weer pendelen wordt voorkomen.
 • Bufaga – Een slim apparaat dat op elk voertuig kan worden gemonteerd om de ecologische voetafdruk van stedelijke bedrijfsvloten te verminderen.
 • Regbes – Autonome laadeenheden die zich in havens en op schepen bevinden, gericht op veerboten.

Het programma biedt begeleiding bij elk aspect dat komt kijken bij het opschalen van een bedrijf. Van productontwikkeling tot fondsenwerving. Tijdens het programma krijgen de startups directe toegang tot mentoren met tientallen jaren ervaring in hun branche, een netwerk van potenti묥 partners en toegang tot een pool van investeerders die relevant zijn voor hun specifieke businesscase.

Het einde van het programma wordt gemarkeerd door Demo Day, het slotevenement waar de geselecteerde ondernemers hun startups en oplossingen pitchen en presenteren aan een publiek bestaande uit mentoren, potenti묥 partners en investeerders.

Demo Day vindt plaats op 1 december 2022, als je ge﮴eresseerd bent om deel te nemen aan dit evenement of meer nieuws over het programma wilt ontvangen dan kun je je aanmelden via deze link: https://bit.ly/sbcmbt22

Meer informatie over het Mobility and Transportation Program, het Bold Action initiatief en Startupbootcamp vind je hier: https://www.sbcmobility.com

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht