Industry Wire

Geplaatst door Lefhebbers Brand Design

Strategisch partnership Lefhebbers Brand Design & twelvetwenty

Twelvetwenty en Lefhebbers Brand Design bundelen krachten en starten een strategische samenwerking om te versnellen naar een full service digital branding agency. Met het nieuwe partnership bieden zij een breder scala aan diensten waarbij strategie, design, interactie en marketing samenkomen om merken in beweging te zetten en te laten groeien.

Zowel Lefhebbers als twelvetwenty zijn gespecialiseerd in merkstrategie & brand design, waarbij Lefhebbers zich eveneens focust op de operationele uitrol van marketingactiviteiten. Twelvetwenty beweegt zich vooral in de hoek van digital experiences en heeft naast brand designers ook een in-house development studio. Met deze nauwe samenwerking, vullen Lefhebbers en twelvetwenty elkaar aan in alle expertises en vervolgen hun activiteiten als middelgroot full service digital branding agency.

Fabian Wolf, oprichter en eigenaar van Lefhebbers, vertelt: “De digital- en user experience focus van twelvetwenty is een ontzettend waardevolle en mooie aanvulling voor ons als bureau. Meer dan 13 jaar geleden zijn wij begonnen vanuit het idee om ‘mooie dingen te maken die echt voor je werken’. Een filosofie die twelvetwenty met ons deelt; dat is en blijft de basis. Vandaag de dag is digital first het credo, waarin wij met de studio in Den Haag een geweldige synergie hebben vonden. Ons team kijkt ontzettend uit naar dit nieuwe gezamenlijke hoofdstuk. Building better brands. Together.”

Daniël Wurms, commercieel directeur en mede-eigenaar van twelvetwenty ziet dezelfde voordelen en vervolgt: “Door onze krachten te bundelen, kunnen we een grotere impact maken op de merkbeleving van onze klanten, in alle facetten van de merkcommunicatie.”

Meer weten over de samenwerking?

Twelvetwenty
Ga naar twelvetwentystudio.com of neem contact op met Daniël via 06 28 76 19 50 of mail naar daniel@twelvetwentystudio.com

Lefhebbers Brand Design
Ga naar lefhebbers.nl of neem contact op met Fabian via 06 44 34 76 92 of mail naar fabian@lefhebbers.nl

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht