Industry Wire

Geplaatst door MMOX

SWITCH Technology en MMOX gaan samenwerking aan voor de Eindhoven Brainport regio

Per half juni 2022 werken SWITCH Technology en MMOX actief samen aan het vergroten van de cyber weerbaarheid van Eindhoven Brainport. De samenwerking biedt MKB en grootbedrijf de kans het complete management van hun cyberrisico uit te besteden. SWITCH Technology en MMOX leveren hiervoor een integrale dienstverlening, met kennis, technologie en een cyberverzekering die effectief, begrijpelijk en betaalbaar is. Preventie heeft de hoogste prioriteit. Voor alle andere scenario’s is er hulp beschikbaar op elk moment van de dag en in het weekend. Alles is gecombineerd in een jaarabonnement met een vaste prijs. Het resultaat is een complete ontzorging van het voorkomen, genezen, opvolgen en verslagleggen van hacks, phishing, ransomware en cyberincidenten!
Beide bedrijven kijken uit naar de coöperatie: Roy Dijksman (Partner Manager bij MMOX): “Ik ben erg blij met deze samenwerking. Dagelijks zijn mijn collega’s en ik druk aan de weg aan het timmeren om ondernemers bewuster te maken van alle actuele cyberdreigingen. Door met een partij als SWITCH Technology samen te werken verwacht ik dat wij samen nog meer klanten kunnen helpen om hun cyber risico verder onder controle te krijgen.” Marc van Steenoven van SWITCH Technology “Deze samenwerking verstevigt onze positie als aanbieder van security diensten binnen het MKB, met name in de Brainport Eindhoven regio. Met MMOX hebben wij voor onze MKB klanten een unieke, betaalbare en begrijpelijke oplossing voor hun security vraagstukken.”

Over MMOX
MMOX Smart is een MSSP (Managed Security Service Provider) die MKB-ondernemingen ontzorgt op het gebied van Cyber Risico. Het is de eerste MSSP die de principes van riskmanagement succesvol heeft toegepast op cyber security en maakt gebruik van het in eigen huis ontwikkelde software platform dat cyber dreiging in de relevante context brengt van de klant. MMOX Smart wordt via partners geleverd in Nederland en België. MMOX heeft groei als speerpunt en is actief op zoek naar enkele strategische partnerships met MSP’s en Resellers in Nederland, België en daarbuiten.

Over SWITCH Technology
SWITCH Technology levert consultancy diensten, voert projecten uit en verzorgt opleidingen op het gebied van informatiebeveiliging, cybersecurity, risicomanagement, privacy en compliance. Haar consultants zijn ervaren specialisten met een gedegen security achtergrond. Zij kunnen zelfstandig een adviserende rol vervullen binnen (complexe) organisaties. Bij de uitvoering van projecten wordt, afhankelijk van de omvang en complexiteit van het project, een team samengesteld uit de meest ervaren security experts.
Als partner van MMOX biedt SWITCH Technology het MKB in de Brainport Eindhoven regio een effectieve, begrijpelijke en betaalbare oplossing voor hun security vraagstukken.

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht