Industry Wire

Geplaatst door Tableau

Tableau kondigt innovaties aan om data sneller en efficiënter te kunnen analyseren

Amsterdam, 1 juli 2022 – Eerder deze week maakte Tableau, ’s werelds toonaangevende analytics platform dat onderdeel is van Salesforce (NYSE: CRM), de nieuwste versie van Tableau bekend.

Tableau 2022.2 brengt nieuwe mogelijkheden die het voor iedereen makkelijker maken om data te gebruiken, inclusief efficiëntere voorbereiding van data en snellere analyse. Deze aankondiging omvat de eerste reeks aan productinnovaties die zijn bekendgemaakt tijdens Tableau Conference 2022.

Hieronder lees je de belangrijkste vernieuwingen in Tableau 2022.2:

  • Lees over data-inzichten. Genereer geautomatiseerde dashboard-samenvattingen in natuurlijke taal met Data Stories om context toe te voegen voor zakelijke gebruikers.
  • Vind sneller content. Bekijk voorgestelde content en eerdere zoekopdrachten in Tableau Cloud’s nieuwe Quick Search-functie om tijd te besparen en sneller tot waardevolle inzichten te komen.
  • Volg uw belangrijkste data. Bewerk en transformeer bestaande metrics in dynamische KPI’s op basis van historische vergelijkingen, constante vergelijking op basis van status, en aangepaste datumbereiken.
  • Bouw gestroomlijnde Prep flows. Vereenvoudig verbindingen met uitgebreide opties voor wildcard union. Specificeer de kolomvolgorde met drag and drop, en handhaaf de volgorde in de hele Prep flow.
  • Geef een vliegende start aan uw analyse. Browse door en maak gebruik van Connectors, Dashboard Extensions en Accelerators direct in Tableau Desktop met de in-product Exchange.
  • Automatisch opslaan in de browser. Bewerk zonder angst om werk te verliezen, dingen kapot te maken of voortijdig te delen. Tableau Cloud bewaart nu bestaande werkmapwijzigingen in een ongepubliceerde draft.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht