Industry Wire

Geplaatst door MMD

Team Vitality onthult samenwerking met Philips Monitors voor FIFA-team

Amsterdam/Parijs – Wereldwijde esports-organisatie Team Vitality is blij een samenwerking aan te kondigen met MMD, de toonaangevende beeldschermspecialist en merklicentiepartner voor Philips Monitors. Door de samenwerking zullen Philips Monitors het FIFA-team van Team Vitality ondersteunen aangezien ze exclusief spelen op de Philips Momentum-topproductlijn. Philips Monitors zal ook te zien zijn op de officiële truien van het FIFA-team en de partijen zullen nauw samenwerken aan op maat gemaakte content en unieke storytelling.

De Philips Momentum-producten zijn speciaal ontworpen om de competitieve spelervaring op de console te verbeteren zorgen ze ervoor dat het FIFA-team van Team Vitality hun spel naar een hoger niveau tilt. Philips Momentum-producten worden ook geleverd aan de contentmakers van de organisatie en aan V.Hive; de ultramoderne esports-faciliteit van Team Vitality in het hart van Parijs.

Het Team Vitality FIFA-team bevat enkele van de grootste en beste talenten die er zijn, waaronder Dylan “Dylo” Gozuacik en Corentin “RocKy” Chevrey. Het team wordt gecoacht door Brian “Brian” Savary, een ex-profkampioen en de huidige coach van het Franse nationale team, die al jarenlang lid is van Team Vitality. Sinds de oprichting in 2013 heeft Team Vitality zich ontwikkeld tot een wereldwijd erkend merk met meer dan 40 spelers en teams in zeven van de grootste esports-titels. Philips Monitors voegt zich bij Team Vitality’s groeiende portfolio van partners.

“We zijn erg verheugd om samen te werken met Philips Monitors om de ultieme omgeving voor onze FIFA-spelers te creëren. Het is geweldig om te kunnen werken met een partner die ons team kan voorzien van de beste high-spec apparatuur om op het hoogste niveau te spelen. Team Vitality heeft een lange traditie in FIFA en als we 2021 ingaan, is het geweldig om een ​​partner als Philips Monitors aan onze zijde te hebben,” aldus Fabien “Neo” Devide, President en medeoprichter van Team Vitality

Stefan Sommer, Director Marketing & Business Management bij MMD voor Philips Monitors, zegt: “We zijn verheugd om aan te kondigen dat we onze krachten hebben gebundeld met Team Vitality om hun spelprestaties op console nog verder te verbeteren. Het FIFA-team heeft een geweldige geschiedenis en we willen met hen samenwerken om hun toekomst nog succesvoller te maken met onze steun. Door niet alleen de Team Vitality FIFA-spelers, maar ook de V.Hive-faciliteit uit te rusten met voor gaming geoptimaliseerde monitoren uit ons Philips Momentum-assortiment, kunnen we een verbeterde trainingsomgeving garanderen.”

Over Team Vitality

Team Vitality, een wereldwijde esports-organisatie, is toegewijd aan de ontwikkeling van excellentie en het versterken van een nieuwe generatie esports-atleten. Team Vitality is de thuisbasis van ’s werelds beste spelers die in zeven wedstrijden strijden en is een. van de slechts tien teams in het League of Legends European Championship, Europa’s meest bekeken esports-competitie. Team Vitality, een wereldwijd erkend lifestyle- en entertainmentmerk, en zijn spelers hebben meer dan 20 miljoen volgers op sociale media en hebben toonaangevende partners in de branche, waaronder Adidas en Orange.

Team Vitality, opgericht in 2013 door Nicolas Maurer en Fabien Devide, heeft zijn hoofdkantoor in het hart van Parijs in V.Hive, hun state-of-the-art openbare esports-complex, de spelers trainen in V.Performance, een hypermoderne faciliteit in het iconische Stade de France. In 2020 breidde Team Vitality zich uit naar Azië waar ze een nieuwe uitvalsbasis lanceerden in Mumbai, India.

Lees meer op https://vitality.gg/en/, en volg Team Vitality op sociale media:

Over MMD

MMD-Monitors & Displays Holding BV (‘MMD’), in Nederland geregistreerd, met hun hoofdkantoor in Amsterdam, is een volledige dochteronderneming van TPV Technology Limited (‘TPV’), een van ’s werelds meest toonaangevende monitoren en LCD’s TV-fabrikanten.

MMD-monitoren en beeldschermen Holding B.V. (‘MMD’) verkoopt exclusief LCD-schermen van Philips wereldwijd. Door de Philips-merkbelofte te combineren met de productie-expertise van TPV op het gebied van displays, gebruikt MMD een snelle en gerichte aanpak om innovatieve producten op de markt te brengen. www.mmd-p.com.

 

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht