Industry Wire

Geplaatst door BlueDolphin

Techbedrijf ValueBlue benoemt Andre van Zijdveld tot CFO

ValueBlue, het techbedrijf uit Utrecht dat deze maand ook een vestiging in New York opende, heeft Andre van Zijdveld aangetrokken als financieel directeur. Van Zijdveld heeft als belangrijkste doelstelling de start-up te begeleiden in de sterke groei van het bedrijf en zich te richten op (verdere) internationale expansie.

Andre van Zijdveld is via investeerder Newion bij ValueBlue in beeld gekomen en vanwege de goede match was de samenwerking snel beklonken: “Belangrijkste redenen voor mijn keuze voor ValueBlue is de potentie en kracht van het product BlueDolphin zowel in Nederland als daarbuiten. Ook de bevlogenheid, het enthousiasme en de ambitie van het huidige team is een belangrijke voorwaarde voor succes en ook deze samenwerking.”

Met de komst van Andre van Zijdveld haalt ValueBlue veel ervaring in huis. Van Zijdveld werkte jarenlang bij Siemens, waar hij van 2008 tot 2011 de functie van CFO en Managing Director Duitsland bekleedde. Daarna werkte hij als CFO bij verschillende start-up en scale-up organisaties waaronder Human Inference (later Neopost), Collibra in Brussel, Insided in Amsterdam en als laatste Bright Financial Holding.

Over ValueBlue

ValueBlue heeft BlueDolphin ontwikkeld, het SaaS-samenwerkingsplatform dat het digitale landschap en de bedrijfsprocessen van organisaties in kaart brengt.

BlueDolphin schakelt alle data over de bedrijfsprocessen en het IT-landschap aaneen en vertaalt deze naar stuur- en verbeterinformatie, door middel van duidelijke visualisaties en rapportages. BlueDolphin werkt simpel, zodat alle medewerkers van de organisatie het kunnen gebruiken als middel voor doelgerichte samenwerking en om inzichten te delen. Zo wordt de organisatie effectiever en kan op kosten worden bespaard.

Het bedrijf is in 2011 opgericht en er zijn momenteel 40 medewerkers in Nederland werkzaam. BlueDolphin wordt nationaal en internationaal gebruikt door zo’n 100 organisaties, waaronder een groot aantal Nederlandse gemeenten, het Prinses Maxima Centrum, het Rijksmuseum, de Erasmus Universiteit, Heijmans, Boskalis en NIBC. Internationaal wordt BlueDolphin gebruikt door onder meer FIS Global en Superior Tank.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht