Industry Wire

T-Mobile lanceert 4G in Bilthoven, Woerden en Zeist

T-Mobile heeft haar 4G-netwerk opnieuw uitgebreid. Sinds gisteren is het 4G-netwerk beschikbaar in Bilthoven en Zeist en omgeving. Ook Woerden in Zuid-Holland is sinds deze week voorzien van 4G-dekking. Inmiddels maakten al ruim 400.000 klanten gebruik van het nieuwe 4G-netwerk. Bij T-Mobile krijgt iedereen met een geschikt toestel gratis 4G, hierdoor profiteren klanten direct van stabieler en sneller mobiel internet. Met een Stel Samen abonnement zijn klanten bovendien volledig beschermd tegen onverwachte datakosten.

Op www.t-mobile.nl/4g kunnen klanten de postcodecheck raadplegen, waarmee ze kunnen zien waar nu of in de komende maanden 4G beschikbaar is. T-Mobile informeert klanten bovendien persoonlijk wanneer het 4G-netwerk in hun woonplaats gereed is.

Uitrol 4G-netwerk T-Mobile

4G van T-Mobile is beschikbaar in Groot Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Groot Den Haag, Delft, Zaandam en Zoetermeer. Momenteel is T-Mobile bezig met de uitrol van 4G in het overige deel van de Randstad, daarna volgt de rest van Nederland. Het is de ambitie van T-Mobile om eind 2014 een meerderheid van T-Mobile klanten toegang te bieden tot 4G.

Over T-Mobile in Nederland

Met 4,5 miljoen klanten is T-Mobile Netherlands, onderdeel van Deutsche Telekom, één van de grootste mobiele telecommunicatiebedrijven voor consumenten en zakelijke klanten. T-Mobile biedt klanten op eenvoudige en aantrekkelijke wijze toegang tot mobiele telecommunicatiediensten en neemt een toonaangevende positie in op het gebied van mobiel internet. T-Mobile Netherlands is actief met de merken T-Mobile, BEN en Simpel. In het jongerensegment werkt T-Mobile samen met MTV Mobile en *bliep. Klik hier voor meer informatie.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht