Industry Wire

Geplaatst door Wunder - strategisch designbureau

Trust kiest voor Wunder strategisch designbureau

Trust heeft Wunder gekozen als strategisch designpartner voor de internationale herpositionering van het merk Trust. De opdracht bestaat uit het ontwikkelen van een merkpositionering, logo en merkstijl.

Het Trust merk klaar maken voor de toekomst
Aan de keuze ging een bureauselectie vooraf, waarbij het portfolio en de aanpak leiden tot de keuze voor Wunder. Martine Batenburg; Marketing Directeur zegt hierover:
“We wilden een strategisch en creatief bureau dat qua werkwijze goed bij Trust past, dus lean & mean. Het eerste gesprek was meteen raak en de keuze was vrij snel gemaakt. Wunders visie op onze vraag, de creativiteit en flexibiliteit spraken ons erg aan en gezamenlijk zijn we nu hard aan het werk om het Trust merk klaar te maken voor de toekomst.”

Strategisch creatieve ervaring met digitale transities
“Wij zijn trots dat we zijn gevraagd Trust te ondersteunen in de internationale groei ambities door het merk digitaler te maken. Trust is een mooi internationaal merk met Nederlandse roots. De vraag past ons goed en wij kunnen Trust hierbij, door onze strategische en creatieve ervaring met dergelijke vragen, goed helpen.” Aldus Alef de Jong, partner en creatief strateeg van Wunder.

Trust International
Trust is het toonaangevende merk voor digitale lifestyle-accessoires dat uiteenlopende producten biedt binnen de sub-merken Trust PC & Laptop, Trust Mobile, Trust Gaming/ GXT. De producten van Trust worden in meer dan 50 landen verkocht via speciaalzaken, grote retailers, elektronicaketens en webwinkels. In 2018 is Trust overgenomen door investeringsmaatschappij Egeria en heeft het tot doel groei te realiseren door het versterken van haar retailernetwerk, maar ook competitief te zijn in nieuwe markten en het online speelveld.

Wunder strategisch designbureau
Wunder is een creatief geleid en strategisch gedreven designbureau. Het bureau werkt op het snijvlak van merkstrategie, merknaam en design. In dit project komen strategie, merkdesign en digitaal design samen.
Naast Trust werkt Wunder voor opdrachtgevers zoals CliniClowns, Cordaan, Enexis, RedBull, Sanoma en TalpaNetwerk.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht