Industry Wire

Geplaatst door T-Systems

T-Systems en Vion vernieuwen strategisch partnership

De Nederlandse multinational Vion heeft opnieuw gekozen voor de IT-diensten van T-Systems. De internationale vleesproducent, goed voor een omzet van ruim 5 miljard euro, heeft het contract voor alle bestaande IT-diensten verlengd met 5 jaar en dit daarnaast uitgebreid met managed (cloud) diensten van T-Systems.

Volgens Vion heeft T-Systems aangetoond een stabiele IT-omgeving te kunnen bieden voor een hoge bedrijfscontinuïteit. Ondersteund door succesvolle praktijkvoorbeelden bij andere klanten is Vion ervan overtuigd dat T-Systems de juiste technologiepartner is om het bedrijf vooruit te helpen in de digitale wereld van vandaag.

Frans van Duivenboden, CIO Vion: “De resultaten van diverse voorstellen van leveranciers lagen dicht bij elkaar, maar T-Systems bleek op zowel technisch als cultureel vlak de perfecte match voor onze organisatie te zijn. We hebben er vertrouwen in dat we onze vruchtbare en langdurige relatie kunnen verlengen en intensiveren.”

T-Systems levert Vion al sinds 2009 een breed scala aan diensten om de business adequaat te ondersteunen, zoals het beheer van infrastructuren voor diverse bedrijfskritische applicaties en -projecten. De vernieuwing en uitbreiding van het contract is een mooi succes voor T-Systems en draagt bij aan het realiseren van de groeiambitie van het bedrijf.

Sake Algra, Managing Director T-Systems: “Met onze multicloud services kan Vion voor iedere applicatie, ieder bedrijfsproces en iedere workload een passende cloud inzetten ‒ snel, flexibel en zonder zorgen over het beheer. Zo bieden we een platform dat digitale innovatie stimuleert en dragen we bij aan het succes van de business van Vion.”

——- EINDE BERICHT ——–

Over T-Systems
T-Systems levert wereldwijd geïntegreerde ICT-diensten en oplossingen aan zakelijke klanten en overheden. De focus van de dienstverlening ligt op managed services op het gebied van managed IT- en netwerk infrastructuur, cloud, cloudtransformatie, security en Internet of Things. De diensten worden geleverd vanuit sterk beveiligde datacenters, waarbij continu de zeer strenge Europese regelgeving omtrent dataprotectie wordt nageleefd. Met een footprint in meer dan 20 landen,
37.900 werknemers en inkomsten van circa 6.9 miljard euro (boekjaar 2017), is T-Systems de ideale partner voor digitale transformatie. Voor meer informatie: www.t-systems.nl en iot.t-systems.nl

Op de foto van links naar rechts; Richard Staats, Account Manager T-Systems, Sake Algra Managing Director T-Systems, John Morssink CFO Vion, Frans van Duivenboden, CIO Vion.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht