Industry Wire

Geplaatst door One Shoe

Twee Lovie Awards voor qlinker

De Europese Lovie Awards heeft de conversational app die One Shoe met qlinker heeft ontwikkeld beloond met zowel de zilveren Lovie Award als de publieksprijs. De Lovie Awards zijn de prijzen voor het beste digitale werk van Europa.

Publieksprijs & Juryprijs

Met meer dan 1000 inzendingen uit meer dan 30 landen was de concurrentie flink dit jaar. De vakjury, The International Academy of Digital Arts and Sciences, heeft uiteindelijk qlinker beloond met een zilveren Lovie Award in de categorie Apps, Mobile & Voice: Utilities & Services. Daarnaast heeft het Europese publiek in totaal meer dan 55.000 stemmen uitgebracht op hun favoriete digitale project en qlinker is er daarvan een, dus One Shoe mag ook de publieksprijs op zijn naam zetten.

Over qlinker

Onder de naam ‘qlinker’ heeft woningcorporatie Mitros met ondersteuning van One Shoe een digitale woningcorporatie opgezet. qlinker maakt huren zo gemakkelijk mogelijk: het verhuurt woningen digitaal en (toekomstige) huurders kunnen alles regelen met hun smartphone. Een woningcorporatie die past bij deze tijd, zorgt voor een hoge klanttevredenheid en lage bedrijfslasten.

Hiervoor heeft One Shoe samen met qlinker alle processen rondom (ver)huur vertaald naar een app voor huurders. Van digitale strategie tot en met UX, design en front-end ontwikkeling van de website, app en API. Het resultaat is een frisse, laagdrempelige en gebruiksvriendelijke app die door middel van een chatbot het huren persoonlijker, makkelijker, en beter maakt.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht