Industry Wire

Geplaatst door User Sense

User Sense maakt marktonderzoek toegankelijker

Amsterdam, dinsdag 13 februari – User Sense, ooit bekend als dé bestemming voor user testing, kondigt met trots haar nieuwe rol aan als toonaangevende oplossing voor marktonderzoek. Met de laatste uitbreiding aan het platform is het mogelijk om enquêtes uit te zetten en marktonderzoek uit te voeren. Hiermee is User Sense nu dé one-stop-shop voor bedrijven die diepgaand inzicht willen verkrijgen in hun doelgroepen via UX- en marktonderzoek.

Wat ooit begon als een gespecialiseerd platform voor user testing en UX-onderzoek, heeft zich nu ontwikkeld tot een veelzijdig platform die bedrijven in staat stelt om op grote schaal marktonderzoek uit te voeren. Dit is te danken aan het vermogen van User Sense om een eigen respondentenpanel te onderhouden, bestaande uit meer dan 60.000 actieve deelnemers.

“Het is ons doel om UX- en marktonderzoek toegankelijker te maken voor bedrijven van elke omvang”, aldus Tim van der Gouwe van User Sense. “Door onze uitgebreide set van tools aan te bieden, kunnen bedrijven nu beter begrijpen wat hun doelgroepen willen en nodig hebben, wat essentieel is in een steeds veranderend landschap.”

Met de mogelijkheid om snel en efficiënt gebruikerstests, interviews en enquêtes uit te voeren, stelt User Sense bedrijven in staat om snel inzichten te verzamelen en strategische beslissingen te nemen. Bovendien biedt het platform geavanceerde analytische mogelijkheden om de verzamelde gegevens te interpreteren en te benutten.

User Sense nodigt bedrijven van alle sectoren uit om de kracht van hun platform te ervaren en om samen te werken aan het versterken van hun merk en het vergroten van hun succes op de markt.

Over User Sense
User Sense is een toonaangevend platform voor UX- en marktonderzoek dat bedrijven helpt om diepgaand inzicht te krijgen in hun doelgroepen. Met een eigen respondentenpanel van meer dan 60.000 deelnemers en een uitgebreide set van tools, stelt User Sense bedrijven in staat om snel en efficiënt marktonderzoek uit te voeren. Voor meer informatie, bezoek www.usersense.nl.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht