Industry Wire

Geplaatst door | Brandstof360

Vernieuwde positionering en website www.batenborch.nl

Onlangs ging Executive Search & Interim Managementbureau Batenborch International live met haar nieuwe website: www.batenborch.com

De positionering is hernieuwd door en met marcom bureau Brandstof360, maar nog steeds gegrond in dezelfde visie als 30 jaar geleden: succesvol worden en blijven, begint bij de kwaliteit van mensen. Daarnaast heeft Brandstof360 met haar business partner Moonshine Amsterdam de website ontwikkeld.

Opdrachtgever Stephanie Stuit, Consultant & International Marketing Lead Batenborch zegt hier het volgende hier:

“Ons doel met deze nieuwe website is om bezoekers op een eenvoudige en aansprekende manier meer te leren over onze organisatie, gespecialiseerde services en expertise op het gebied van Sales, Marketing en Digital Executive Search en Interim Management.

We wilden een snelle, gebruiksvriendelijke website maken, met gemakkelijke toegang tot wie we zijn, hoe we werken en welke services we aanbieden. Bezoekers vinden alle nuttige informatie op de detailpagina’s, samen met referenties van zowel bedrijven als kandidaten met wie we samen werken. Deze persoonlijke verhalen en ervaringen beschrijven hoe onze functionele specialisatie, sectorbenadering en internationaal netwerk waardevolle, duurzame verbindingen tussen talenten en commerciële uitdagingen creëren. En de nieuwe website, is slechts het begin. Als marktleider willen (en moeten) we continu op de hoogte zijn van de allerlaatste trends, ontwikkelingen en voorspellingen. Met name waar het gaat om Sales, Marketing en Digital. Daarom zitten onze professionals dicht op het vuur. De kennis, visies en meningen die we daaruit destilleren, zullen we gaan delen. Via onze site, in social media en vakgerichte kanalen. We kijken terug op een goede samenwerking, en zijn uiterst trots op het eindresultaat”.

Bureau: Brandstof360 BV

Strategie en account: Marianne Stok

Copy: Martin Boomkens

Website: Aernout Bröcheler, Moonshine Amsterdam

Klant: Stephanie Stuit, Batenborch

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht