Industry Wire

Geplaatst door VMWare

VMware benoemt Petra Heinrich Liedtke tot Vice President, Partner & Commercial Business EMEA

VMware heeft Petra Heinrich Liedtke benoemd tot Vice President, Partner & Commercial Business, EMEA. Petra zal in deze rol leiding geven aan een 500-koppige organisatie die verantwoordelijk is voor VMware’s brede ecosysteem van partners. Samen leveren VMware en zijn partners klanten oplossingen voor moderne applicaties en multi-cloudomgevingen die de basis vormen voor hun digitale transformatie en business-modellen.

Petra heeft veel expertise opgedaan in het kanaal. Ze is al meer dan 25 jaar werkzaam in de industrie, meest recentelijk als Vice President van Partner en Product Sales EMEA bij Red Hat. Ze heeft een sterke staat van dienst in het bouwen van robuuste en succesvolle partnerecosystemen en heeft bewezen partners goed te kunnen ondersteunen bij het adviseren over de digitale transformatie van hun klanten. Ze heeft ook senior posities bekleed bij Open-Xchange en SuSE Linux/Novell.
Ik ben zeer positief over de komst van Petra Heinrich Liedtke, zeker ook in het kader van recente ontwikkelingen in de IT-industrie en het partner-ecosysteem”, zegt Kenneth del Rio van Heese, Director Channel Sales Benelux van VMware. “We zien momenteel in rap tempo nieuwe marktroutes tot stand komen voor onze partners, alsook de introductie van digitale Marketplaces voor klanten om technologie aan te schaffen. Ook is er een duidelijke toenadering zichtbaar van partners die samenwerken om complexe projecten tot een succes te brengen. Met de rijke ervaring en inzichten van Petra, verwacht ik verdere innovatie van onze partnerprogramma’s die nog beter recht kunnen doen aan de belangrijke rol van partners in klantsuccessen en transformatie.”
“Partners van VMware hebben onze gezamenlijke klanten altijd uitzonderlijke consultancy en innovatie laten zien en ik kijk ernaar uit om die kwaliteit aan zowel partners als hun klanten te blijven leveren”, aldus Heinrich Liedtke. “VMware zet zich volledig in voor een toekomst van multi-cloud en moderne apps en het is mijn missie om onze partnermodellen verder te verbeteren. We zullen dit doen door te zorgen voor optimale ervaringen in ons verbonden ecosysteem en door de mogelijkheden van onze partners te ontsluiten, zodat we samen de digitale basis kunnen leveren die nodig is voor grootschalige groei.”

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht