Wayne Parker Kent vernieuwt WANT.nl en neemt All About Phones over

AMSTERDAM – WANT.nl, het online lifestylemagazine over innovatie van mediabedrijf Wayne Parker Kent, is vandaag vernieuwd. WANT.nl heeft nu een scherpere focus met specifieke aandacht voor auto’s, (smart) homes en smartphones. Bovendien heeft Wayne Parker Kent ook All About Phones overgenomen, een titel van digital content agency Qontent Matters.

Het vernieuwde WANT.nl heeft drie verdiepende katernen: All About Phones, All About Cars en All About Home. All About Phones houdt lezers op de hoogte van innovaties in de wereld van mobile, apps en accessoires. All About Cars gaat over innovatie in de auto-industrie. All About Home geeft tips voor smart homes en inspireert lezers met items over een duurzame woonomgeving.

WANT.nl en All About Phones zijn samengevoegd om meer focus, diepgang en bereik te creëren. Wayne Parker Kent en Qontent Matters gaan hiervoor nauw samenwerken. Die laatste blijft betrokken als strategisch adviseur en behoudt ook een aandeel in WANT.nl.

Rutger Houweling, mede-oprichter en hoofdredacteur van WANT.nl, is trots. “In vier jaar tijd is WANT.nl met een bereik van 550.000 unieke bezoekers per maand uitgegroeid tot Nederlands grootste online lifestylemagazine over innovatie. Ons doel is om de lezer met begrijpelijke taal mee te nemen in de complexe wereld van innovatie. Wij maken innovatie toegankelijk voor een brede doelgroep. Nu meer dan ooit.”

“Met deze nieuwe koers versterken we de positie van WANT.nl als online innovatiemagazine”, beaamt Slaven Mandic, CEO van Wayne Parker Kent. “Bovendien vergroten we het bereik door de overname van All About Phones. En daarmee ook de mogelijkheden voor adverteerders.”

Danijel Dercksen, mede-eigenaar en Creative Director bij Qontent Matters, is blij met de samenwerking. “Sinds 2015 verleggen we onze strategie en focus deels al van uitgever naar digital content agency. Dankzij deze samenwerking hebben we nu een volledige focus op dat laatste. Door All About Phones te laten opgaan in WANT.nl creëren we een sterke online titel met veel potentie. We zijn erg trots op deze samenwerking met Wayne Parker Kent.”

WANT.nl is een online lifestylemagazine dat elke dag de ‘early majority’ inspireert met toegankelijke en herkenbare content over innovaties die het dagelijks leven efficiënter maken. WANT.nl heeft een bereik van 1,2 miljoen pageviews per maand.

Dit artikel is een ingezonden bericht en buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.