Industry Wire

Geplaatst door Prindustry

Web2print kennissessie in Haarlem

Weer een live kennissessie en ditmaal op het nieuwe kantoor van Prindustry aan de Hendrik Figeeweg in Haarlem. Op dinsdag 30 november presenteert het team van Prindustry in één ochtend alle info over het uitgebreide web2print platform, inclusief cases met WhiteLabelShop resellers.

Directeur Ramon van Wingerden: “Na enkele succesvolle online kennissessies, willen we deze formule afwisselen met een live editie. Vakgenoten kunnen zo weer in het echt met elkaar ervaringen uitwisselen. Daartoe nodigen we ook enkele van onze WhiteLabelShop resellers uit, zodat zij kunnen vertellen over de verschillende toepassingen en ervaringen van het web2print platform. Dat doen we vanuit ons nieuwe pand in Haarlem in een persoonlijke setting voor ongeveer 20 deelnemers. Meld je dus snel aan!”

WhiteLabelShop eigenaar Marcel Haumann van Drukwerkonline is gastspreker: “We maken een bewuste keuze om een groot aanbod te bieden en de productie uit te besteden. Daarvoor is een goed leveranciersnetwerk van belang. Prindustry biedt een drukwerkwebshop vanuit één centraal systeem met productinformatie, orders, offertes, facturatie, boekhouding én koppelingen met leveranciers. We bereiken een ontzettende variëteit aan klanten. Na mijn Nederlandse webshop, kwam al snel het plan op om ook in de Vlaamse markt een webshop neer te zetten. Hier steken we de shop net zo in als bij de Nederlandse variant: met een breed assortiment en actieve klantenservice.”

Programma 30 november
09.30 – 10.00 uur: Inloop kantoor Prindustry
10.00 – 10.15 uur: Welkom
10.15 – 10.45 uur: Sessie WhiteLabelShop
10.45 – 11.05 uur: Gastspreker Marcel Haumann van Drukwerkonline
11.05 – 11.20 uur: Koffiebreak
11.20 – 11.40 uur: Klantcase 2
11.40 – 12.15 uur: Demo WhiteLabelShop
12.15 – 12.30 uur: Vragenrondje
12.30 – 13.30 uur: Netwerklunch

Inschrijven
Schrijf je hier in voor de kennissessie op dinsdag 30 november. Deelname is gratis, maar er is beperkt plek.
Link kennissessie: https://prindustry.com/nl/e-commerce-oplossingen/kennissessie-whitelabelshop/

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht