Industry Wire

Geplaatst door Omoda

Wegens toenemende groei opent Omoda kantoor in Amsterdam

Met bijna 30 winkels in Nederland en België is Omoda niet meer weg te denken uit de grote steden. Een kantoor werd echter nog niet eerder buiten de provincie Zeeland gevestigd. Om collega’s uit de randstad een werkplek te bieden en vanwege de groei die de fashionstore doormaakt, breidt het familiebedrijf uit met een kantoor in Amsterdam. “De locatie van onze kantoren staat in dienst van ons talent. Jij als collega moet aan de slag kunnen op de plek die voor jóú het best werkt; vanuit dat principe willen we over provinciegrenzen heen kijken.”, vertelt COO Jan Baan.

Waarom Amsterdam?

Baan legt uit: “We hebben serieuze groeiambities en nemen steeds meer collega’s uit de randstad aan. We bieden deze collega’s graag een kantoorruimte in de buurt en we kijken ook vooruit: specialisten en partners uit deze regio trekken we aan door ons in de buurt te vestigen.” Ewoud Frielink, E-commerce Manager bij Omoda, vult aan: “Rondom Amsterdam vinden we bijvoorbeeld de developers, conversiespecialisten, data-analisten en marketeers met wie we verder kunnen groeien. Ook sluit Amsterdams internationale karakter – de stad van de expats – goed aan bij collega’s die uit het buitenland komen en de internationalisering van onze onlineshops.”

Make-over

In november heeft een kleine verbouwing plaatsgevonden in het kantoorpand aan de Asterweg 20. De Amsterdamse vestiging ademt daardoor diezelfde luxueuze Omoda-sfeer als het Zeeuwse hoofdkantoor. Zo hebben alle collega’s dezelfde beleving van Omoda als merk én als werkgever. De kersverse bureaus en meeting rooms zijn er klaar voor, maar moeten nog even wachten om in gebruik genomen te worden. Zodra de maatregelen versoepelen, werken de eerste collega’s op de nieuwe werkplekken in de hoofdstad.

Korte lijntjes

Sinds 2014 vind je het hoofdkantoor van Omoda aan de rand van Zierikzee, op het Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland waar in 1875 de basis voor het huidige Omoda werd gelegd. Alle disciplines, van inkoop tot logistiek en van marketing tot development, zijn er vertegenwoordigd. Met alle expertises in-house, kan Omoda snel schakelen en grote projecten volledig intern realiseren.

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht