Industry Wire

Geplaatst door Xerox

Xerox kondigt het onverwachte overlijden aan van vice-voorzitter en Chief Executive Officer John Visentin

De Meern, 30 juni 2022 – De gerespecteerde leider, Vice Chairman en Chief Executive Officer van Xerox Holdings Corporation John Visentin, is gisteren onverwacht overleden als gevolg van complicaties van een aanhoudende ziekte.
De Xerox-familie is diepbedroefd door deze voortijdige gebeurtenis en betuigt zijn oprechte deelneming aan John’s vrouw, zijn vijf dochters en zijn familie.
Sinds hij in mei 2018 bij Xerox in dienst trad, was John een visionair leider die het bedrijf door ongekende tijden en uitdagingen loodste. Bekend en gerespecteerd in de hele sector, zorgde zijn strategie voor de leidende positie van Xerox op het gebied van kantoor- en productieprinttechnologie en breidde hij het bedrijf uit in het helpen oplossen van wereldwijde uitdagingen met innovatieve oplossingen. John was gepassioneerd over zijn personeel en een leider die bekend stond om zijn “One Boat, One Team”-oproep en -mentaliteit.
James Nelson, voorzitter van de Raad van Bestuur van Xerox, zei: “Sinds hij in mei 2018 bij het bedrijf kwam, heeft John Xerox vooruit gestuwd. Als voorvechter van innovatie omarmde en versterkte hij de erfenis van Xerox als leverancier van drukwerk en diensten en begon hij aan een transformatieve reis die de expertise en het aanbod van het bedrijf verbreedde naar digitale en IT-diensten, financiële diensten en vernieuwende technologieën. John’s gedrevenheid, energie en inzet voor het bedrijf en zijn klanten, partners en medewerkers zullen zeer gemist worden.”
Nelson voegde daaraan toe: “Steve heeft de actieve en volledige steun van de Raad van Bestuur en het gehele managementteam bij het uitvoeren van zijn taken.”
Steve Bandrowczak, Xerox’s President en Chief Operations Officer sinds 2018, zal dienen als Interim CEO. Steve ontwikkelt en voert momenteel de wereldwijde operationele strategie uit voor Xerox, de bedrijfsondersteunende functies, waaronder bedrijfsstrategie, product- en dienstlevering en informatietechnologie, evenals de nieuw opgezette software- en innovatiebedrijven van het bedrijf.
“We zijn allemaal zeer bedroefd door dit tragische nieuws en houden zijn familie in gedachten in deze moeilijke tijd”, zei Bandrowczak. “Johns visie was duidelijk, en het Xerox-team zal deze blijven vervullen – niet alleen om onze beloften aan onze aandeelhouders, klanten en partners na te komen – maar ook om Johns nalatenschap voort te zetten.”
Over Xerox Holdings Corporation (NASDAQ: XRX)
Al meer dan 100 jaar vernieuwt Xerox de werkplekervaring.  Gebruikmakend van onze leidende positie in kantoor- en productieprinttechnologie, hebben we ons uitgebreid naar software en diensten om bedrijven en hun medewerkers te voorzien in hun dagelijkse behoeften. Van kantoor tot industriële omgevingen, onze gedifferentieerde bedrijfsoplossingen en financiële diensten zijn ontworpen om onze klanten – ongeacht waar dat werk wordt gedaan – elke dag beter te laten werken. Vandaag de dag zetten wetenschappers en ingenieurs van Xerox onze jarenlange ervaring op het gebied van innovatie voort met baanbrekende technologieën op het gebied van digitale transformatie, augmented reality, robotgestuurde procesautomatisering, additive manufacturing, Industrial Internet of Things en cleantech. Meer informatie vindt u op xerox.com.
Waarschuwende verklaring met betrekking tot toekomstgerichte uitspraken
Dit persbericht, en andere schriftelijke of mondelinge verklaringen die van tijd tot tijd door het management worden gedaan, bevatten “toekomstgerichte verklaringen” zoals gedefinieerd in de Private Securities Litigation Reform Act van 1995. De woorden “verwachten”, “geloven”, “schatten”, “verwachten”, “voornemen”, “zullen”, “zouden”, “beogen”, “projecteren”, “drijven” en soortgelijke uitdrukkingen, voor zover zij betrekking hebben op ons, onze prestaties en/of onze technologie, zijn bedoeld om op de toekomst gerichte verklaringen aan te duiden. Deze verklaringen weerspiegelen de huidige overtuigingen, veronderstellingen en verwachtingen van het management en zijn onderhevig aan een aantal factoren die ertoe kunnen leiden dat de werkelijke resultaten wezenlijk verschillen. Dergelijke factoren omvatten, maar zijn niet beperkt tot, de factoren die worden beschreven in het hoofdstuk “Risicofactoren”, het hoofdstuk “Juridische procedures”, het hoofdstuk “Bespreking en analyse van de financiële toestand en bedrijfsresultaten” en andere hoofdstukken van het gecombineerde jaarverslag 2021 van Xerox Holdings Corporation en Xerox Corporation op formulier 10-K, alsmede in de kwartaalrapporten op formulier 10-Q en de current reports op formulier 8-K die bij de SEC zijn ingediend. Deze toekomstgerichte verklaringen gelden alleen op de datum van dit persbericht of op de datum waarnaar zij verwijzen, en Xerox neemt geen verplichting op zich om toekomstgerichte verklaringen bij te werken als gevolg van nieuwe informatie of toekomstige gebeurtenissen of ontwikkelingen, tenzij dit wettelijk verplicht is.

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht