Industry Wire

Geplaatst door Xiaomi

Xiaomi biedt Early Bird aanbieding aan voor de Mi 10T Lite

Amsterdam, 26 oktober 2020 – Xiaomi biedt een nieuwe smartphone uit de Mi 10T-serie aan met een Early Bird aanbieding via Belsimpel en mi.com/nl. Mi Fans en gebruikers kunnen de 6GB+64GB-variant van de Mi 10T Lite aanschaffen voor de prijs van €249 in plaats van €279 tijdens een 24 uur durende Early Bird aanbieding op woensdag 28 oktober.

Mi 10T Lite: een krachtige 5G-smartphone zonder compromissen

De quadcamera van de Mi 10T Lite biedt een van de beste cameraset-ups binnen het segment, en beschikt over een ultrascherpe 64MP-hoofdcamera, 8MP-ultrabreedhoekcamera, 2MP-macrocamera en 2MP-dieptesensor voor een kristalhelder beeld, elke keer weer. Nieuwe softwaretools zoals zes long exposure-modi, ‘Time-lapse Selfie’, ‘Timed Burst’ en ‘Dual Video’ bieden gebruikers de mogelijkheid om uniekere en creatievere beelden vast te leggen zonder editingsoftware. Bovendien zijn selfies van hoge kwaliteit te maken met de Mi 10T Lite’s 16MP in-display-camera aan de voorkant.

Met een indrukwekkende ververssnelheid van 120Hz, past de Mi 10T Lite zich automatisch aan aan de meest geschikte ververssnelheid, afhankelijk van het type content dat wordt bekeken. Voor de mensen die houden van lezen op hun telefoon maar vermoeide ogen willen voorkomen, biedt de Mi 10T Lite ‘Reading Mode 3.0’ – zoals ook terug te zien bij de Mi 10T Pro en Mi 10T.

Met zijn debuut op de Mi 10T Lite, biedt de Qualcomm® Snapdragon™ 750G-chipset ongeëvenaarde stroom efficiëntie, fantastische on-device AI en razendsnelle prestaties. Met de gloednieuwe 5G-processor, biedt de Mi 10T Lite 5G voor iedereen. Verder stellen zijn grote 4.820mAh (typ)-batterij en 33W-mogelijkheden voor snel opladen het device in staat om de hele dag gebruikt te worden.

Prijs en beschikbaarheid
De Mi 10T Lite (6GB+64GB-variant) zal bij Belsimpel en mi.com/nl beschikbaar zijn voor de prijs van €249 tijdens de Early Bird aanbieding die loopt van 09:00 uur op 28 oktober tot 09:00 uur op 29 oktober. De prijs gaat na afloop van de aanbieding terug naar €279. De 8GB+128GB-variant maakt geen deel uit van deze Early Bird aanbieding.

Vanaf november zijn beide varianten van de Mi 10T Lite online te koop op de Belsimpel, Mediamarkt en mi.com/nl.

###

Over Xiaomi Corporation
Xiaomi Corporation is opgericht in april 2010 en staat op 9 juli 2018 (1810.HK) genoteerd aan de Main Board van de Hong Kong Stock Exchange. Xiaomi is een internetbedrijf met in de kern smartphones en slimme hardware die is verbonden met een IoT-platform.

Met een even grote nadruk op innovatie en kwaliteit streeft Xiaomi voortdurend naar een hoogwaardige gebruikerservaring en operationele efficiëntie. Het bedrijf bouwt onophoudelijk geweldige producten met eerlijke prijzen om iedereen in de wereld te laten genieten van een beter leven door middel van innovatieve technologie.

Xiaomi is momenteel het op vier na grootste smartphonemerk ter wereld en heeft een toonaangevend IoT-consumentenplatform opgericht, met 271 miljoen slimme apparaten die op het platform zijn aangesloten, met uitzondering van smartphones en laptops. Momenteel is Xiaomi aanwezig in meer dan 90 landen en regio’s over de hele wereld.

In augustus 2020 stond het bedrijf voor de tweede keer op de Fortune Global 500-lijst. Dit jaar op de 422e plaats, wat 46 plaatsen hoger is dan vorig jaar. Ook is het bedrijf op de 7de plaats onder de internetbedrijven op deze lijst. In mei 2020 stond het bedrijf weer op de Forbes Global 2000-lijst en steeg het op de ranglijst naar de 384e plaats.

Xiaomi is een onderdeel van de Hang Seng Index, Hang Seng China Enterprises Index en Hang Seng TECH Index.

Voor meer informatie over Xiaomi, zie http://blog.mi.com/en.

 

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht