Industry Wire

Geplaatst door Ymor

Ymor stelt Yoran de la Mar aan als Service Delivery Manager

Utrecht – Yoran de la Mar (49) is bij performancespecialist Ymoraangesteld als Service Delivery Manager. In deze functie zal De la Mar niet enkel de kwaliteit van de dienstverlening bij verschillende klantaccounts op peil houden en optimaliseren, maar is hij ook verantwoordelijk voor een team van IT-performancespecialisten en technische consultants.
Na elf jaar bij T-systems Nederland in verschillende functies te hebben gewerkt, was het tijd voor een nieuwe uitdaging voor De la Mar. In zijn carrière heeft hij verschillende vaardigheden opgedaan die in de rol van Service Delivery Manager samenkomen. Zo heeft hij gewerkt als projectmanager en lijnmanager bij onder andere het Amerikaanse Worldcom en T-systems. De ervaringen in projectmanagement, lijnmanagement en eigen ondernemerschap neemt Yoran mee in zijn nieuwe rol.
Op zoek naar een speld in een hooiberg
De la Mar wilde graag zijn ervaringen combineren in één functie en vond dit in de openstaande vacature van Ymor. Omdat het bedrijf een sterke groei doormaakt, kan hij hier ook zijn ambitie kwijt om organisaties verder te ontwikkelen. De la Mar is dan ook ontzettend blij met zijn nieuwe aanstelling: “Na elf jaar bij hetzelfde bedrijf te hebben gewerkt, was het een andere arbeidswereld waar ik in terecht kwam. Ik heb de tijd genomen om de juiste baan te vinden en bij Ymor voelde het meteen van beide kanten goed. Ik bouw graag aan nieuwe initiatieven en help Ymor dan ook graag om uit te breiden in het buitenland. Daarnaast kijk ik ernaar uit om klanten te helpen doorontwikkelen en hun IT-dienstverlening zo goed mogelijk te laten presteren, maar ook om een team in staat te stellen om de klant zo goed mogelijk te bedienen.”
Jeffrey Braam, Managing Director van Ymor: “Ik ken Yoran nog uit mijn tijd bij WorldCom waar hij niet alleen door mij, maar ook door collega’s altijd zeer gewaardeerd werd als persoon en om zijn werk. Ik ben dan ook erg trots dat we hem aan ons team mogen toevoegen. Omdat Yoran ervaring heeft bij meerdere technologische bedrijven in verschillende functies, is hij de ideale kandidaat om verschillende soorten management uit te voeren als Service Delivery Manager. Hij is altijd op zoek naar manieren om zelf op een zo hoog mogelijk niveau te functioneren én ditzelfde te bereiken voor de teamleden die onder hem vallen. Een echte aanwinst.”

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht