Industry Wire

Geplaatst door Zebra

Zebra Technologies op CDP’s 2022 Supplier Engagement Leaderboard voor de samenwerking met leveranciers om klimaatverandering aan te pakken

Deze week is bekend gemaakt dat Zebra Technologies is uitgeroepen tot 2022 Supplier Engagement Leader door CDP, een wereldwijde non-profitorganisatie die het systeem voor openbaarmaking beheert voor investeerders, bedrijven, steden en staten om hun milieu-impact te beheren.

CDP’s jaarlijkse Supplier Engagement Rating systeem evalueert onafhankelijk strategieën voor leveranciersbetrokkenheid met als doel het erkennen van best practices en het versnellen van actie om emissies in wereldwijde supply chains te verminderen. Zebra behoorde tot de top 8% van de beoordeelde leveranciers op het gebied van klimaatverandering.

Zebra streeft naar een absolute reductie van 15% van de scope 3 broeikasgasemissies van ingekochte goederen en het gebruik door klanten van verkochte producten tegen 2030 ten opzichte van 2020. Om dit doel te bereiken richt het bedrijf zich op de betrokkenheid van leveranciers, productinnovatie en duurzame initiatieven op het gebied van de circulaire economie.

Wil je meer weten? Lees dan hier verder.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht