Industry Wire

Geplaatst door GX Software

Zelfoptimaliserende websites met nieuwe technologie van GX Software

Het testen en optimaliseren van online klantinteracties is doorgaans een tijdrovende klus. Dit weerhoudt veel marketeers ervan conversies op hun websites te optimaliseren. Daarom introduceert GX Software zelflerende Optimizers in zijn online-engagementsoftware BlueConic. Daarmee kunnen online marketeers klantinteracties automatisch optimaliseren zonder tijdsintensieve testprocedures te doorlopen. Zo wordt hun niet alleen veel werk uit handen genomen, maar wordt de conversie ook nog tot wel 80% verbeterd.

Zelflerende optimalisatie
Het testen en optimaliseren van boodschappen speelt een belangrijke rol in online marketing. Toch wordt hun toegevoegde waarde vaak overschaduwd door het feit dat het tijdsintensieve en dus dure processen zijn. Daarom optimaliseren marketeers maar op bepaalde momenten of laten zij het aan experts over. Dankzij de nieuwe zelflerende Optimizers van BlueConic is dit probleem verleden tijd.

Intelligent algoritme
De nieuwe Optimizers maken gebruik van een slim algoritme dat in een aantal andere sectoren al langer wordt gebruikt. Deze technologie werkt op websites en mobiele kanalen, maar ook in e-mail en apps. De Optimizers zorgen ervoor dat boodschappen zichzelf automatisch optimaliseren voor de bezoeker. Er hoeven dus geen lange testprocedures meer doorlopen te worden voordat de best werkende boodschap ingezet kan worden. Dit verhoogt de conversie tot maar liefst 80%. Dankzij de Optimizers kan elke drukke marketeer zijn bezoekers vanaf nu toch de optimale ervaring bieden.

Beschikbaarheid
De nieuwe BlueConic Optimizers zijn sinds 21 maart 2013 beschikbaar en direct te gebruiken voor alle bestaande gebruikers van BlueConic en BlueConic Permission Management.

Over GX Software
GX Software is wereldwijd leverancier van Web Content Management en Online Marketing software. Met deze innovatieve marketingoplossingen kunnen organisaties op elk moment, in elk online kanaal in contact komen met hun bezoekers, om zo een waardevolle klantrelatie op te bouwen. Met de producten van GX Software (CMS-systeem en online-engagement-software) zijn zij verzekerd van positieve klantervaringen op het web, social media, mobiele en overige kanalen. GX Software heeft een hoofdkantoor in Nederland en regionale kantoren in Europa en Noord-Amerika. Voor meer informatie, bezoek www.gxsoftware.com.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht