Deel dit artikel
-

Endemol brengt 1 tegen 100 naar Xbox Live

Microsoft gaat op Xbox Live wedstrijden organiseren waarbij gamers rechstreeks ‘1 tegen 100’ tegen elkaar kunnen spelen. Endemol verzorgt de productie.

Anders dan bij andere online spellen hanteren de bedrijven, net als bij televisie, een programmering in de tijd. Spelrondes beginnen ieder uur. Er worden algemene kennisvragen gesteld, alsmede vragen specifiek over games en voetbal.

Branco Schrerer van Endemol International:"De soft launch vond in Canada plaats en vandaag gaat het in de UK live". De proeven met de tv-achtige programmering van multigamer computerspellen vinden ook in Duitsland plaats.

Het is niet bekend of Microsoft het spel in Nederland wil uitbrengen. Het zal in ieder geval in het Duits, Engels en Frans worden gepubliceerd als onderdeel van de nieuwe dienst Xbox Live Primetime. 

Iedere rond begint met 101 spelers. Door meer vragen dan anderen goed te beantwoorden, wint de gamer uiteindelijk. De winnaars krijgen elektronica of Microsoft Points, waarmee ze spellen en spelonderdelen voor Xbox Live kunnen kopen.

 

Deel dit bericht

1 Reactie

Irene

Kijk! Dat vind ik nou een goed plan! Succes!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond