Deel dit artikel
-

Philips Net TV breidt aanbod uit

MyVideo.de gaat een samenwerking aan met Philips Net TV. De content van de videodienst komt hiermee op televisie. In eerste instantie geldt de deal enkel voor Duitsland.

Nu in Duitsland, maar op termijn wordt de samenwerking uitgebreid naar andere landen in Europa. Hiervoor wordt landspecifieke content van MyVideo gebruikt, zo laat een voorlichter van ProSiebenSat weten.

Philips Net TV is in heel Europa beschikbaar op Philips-televisies van de series 8000, 9000 en op de Cinema 21:9. Met verschillende contentpartijen zijn afspraken gemaakt.

Net TV is een platform dat vanaf de online startpagina op het televisiescherm een eenvoudige en snelle toegang biedt tot een reeks van entertainment- en informatiewebsites. De content is makkelijk toegankelijk via de afstandsbediening van de televisie, zonder dat er extra decoders, abonnementen op diensten of een laptop aan te pas komen.

Deel dit bericht

3 Reacties

Harold

Doet me denken aan de CD-I, ook zo'n flop, je kan toch heel makkelijk een PC met internet aansluiten op die moderne TV's, waarom dan dat halvezachte gedoe

Mark de Bruin

Zijn er al gebruikscijfers van Net TV in Nederland beschikbaar? 9292 is een van de deelnemers in Nedeland, maar ik zie nog weinig aanvragen op onze servers. Iemand?

Jasper Ruijsink

Net TV en tegenhangers van andere merken, zouden wel eens de plaaggeest van Ziggo's nieuwe "kindje" ITV kunnen worden (en UPC interactief). Maar dit soort initiatieven hebben een kip en ei verhaal, geen content niet intressant voor de klant, niet interessant voor de klant geen content. Toch zijn er veel mogelijkheden met dit soort technieken, eindelijk een mooie intergratie van internet en je tv. Dus Philips maak je Pay off waar, kijk eens naar Apple (en dan niet naar de Apple TV)

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond