Deel dit artikel
-

Mobypicture sluit deal met T-Mobile

Mobypicture breidt nog steeds de userbase uit met platformintegratie. Het bedrijf kan weer een paar deals op zijn conto schrijven, ditmaal met Rabobank en T-Mobile.

Met T-Mobile gaat het om een co-branded versie van Mobypicture. Op welke manier dit wordt vormgegeven, dat wil Mobypicture CEO Mathys van Abbe nog niet kwijt. "Dat is nog niet helemaal duidelijk. We kijken nu hoe het precies wordt ingezet." Hij hoopt uiteraard op een uitbreiding van de userbase met deze deal.

Voor Rabobank heeft Mobypicture een aggregatiesite opgezet. De wielrenploeg van de bank zit op Twitter en Mobypicture.

Premium

Eerder liet de CEO weten pas met een betaalde dienst te komen, wanneer de kritische massa is bereikt. Dat gebeurt niet voor het einde van dit jaar, zo laat Van Abbe weten. Vooralsnog richt hij zich op een redesign van de site en het technische gedeelte om van daaruit toe te werken naar een premium dienst.

Dit jaar wil Van Abbe nog op eigen kracht blijven functioneren. De financiën komen uit de verschillende contracten die Mobypicture sluit met andere partijen, de integratie van het Mobypicture-platform. "Voor we met durfkapitalisten in zee gaan, wil ik een realistische inschatting kunnen geven wat voor geld er te verdienen is. Hoe langer ik mijn eigen broek omhoog kan houden, hoe steviger de site staat."

Durfkapitalisten

Hij geeft aan wel in gesprek te zijn met meerdere investeerders.  "Bijvoorbeeld een partij die ook heeft geïnvesteerd in Twitter in de laatste ronde. Er zijn een paar Britse partijen en Nederlandse kapitalisten die om de zoveel weken bellen om te vragen hoe het er voor staat." Van Abbe geeft ze mee dat hij het in ieder geval dit jaar nog zelf wil doen. "Ik wil eerst onze eigen targets halen. Dit jaar moeten we break even draaien. En dan gaan we verder praten over expansie."

Want een verdere expansie in het buitenland lukt alleen wanneer daar eigen personeel aanwezig is meent van Abbe. "De deals die we nu sluiten, dat lukt omdat we in Nederland sterk aanwezig zijn. Mensen kunnen hier niet om Mobypicture heen." Hij is ervan overtuigd dezelfde deals te kunnen sluiten in landen als Duitsland en Japan, wanneer daar salesmensen van Mobypicture worden aangenomen. En dan is durfkapitaal wel handig, zo geeft Van Abbe toe.

Deel dit bericht

1 Reacties

Sjors

Mooi werk Mathys, houdt de walvis op koers!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond