Deel dit artikel
-

Spelletjesmaker Jumbo maakt sprong naar mobiele markt

Spelletjesbedrijf Jumbo gaat Stratego ook lanceren op het mobieltje. Het bedrijf gaat daarvoor samenwerken met Luna Games en Mobile Excellence International. Het is voor het eerst dat een spel van Jumbo mobiel gaat.

Stratego is nog altijd een van de populairste spellen van Jumbo. Van het bordspel, waarbij je de vlag van je tegenstander moet vinden en veroveren, zijn over de hele wereld miljoenen exemplaren verkocht, aldus Jumbo.

Vanaf oktober gaat dit beroemde bordspel mobiel. Voor het eerst is een Jumboklassieker dan te spelen op de mobiele telefoon. Jumbo International heeft daarvoor een overeenkomst gesloten met Lunagames en Mobile Excellence International.

Zij ontwikkelen Stratego Mobile Edition, in een single- en multiplayer versie voor alle platforms, en gaan het digitale spel wereldwijd aanbieden bij telecombedrijven. Vele bedrijven hebben zich volgens inmiddels aangemeld, onder meer KPN Mobile. Speciale aandacht gaat ook uit naar de promotie van de mobile editie in de Verenigde Staten, waar Stratego ook zeer populair is.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond