Deel dit artikel
-

Fans David Bowie herdenken zanger op muziekdiensten

Luttele uren na het bericht over zijn dood staat David Bowie, die zondag overleed aan kanker, al met twintig nummers in de iTunes Top 100. Het nieuwe nummer Lazarus is gestegen naar nummer 5. Zijn eerste hit Space Oddity komt binnen op 17.

Spotify heeft een verzameling hits klaargezet onder de noemer This is Bowie. De Top 200 is nog niet bijgewerkt.

Vrijdag vierde Bowie zijn verjaardag nog met het uitbrengen van een nieuw album: Blackstar. Dat album werd maandag drie keer meer besteld bij Bol.com dan in het weekend. Ook oudere cd’s lopen goed.

Waarschijnlijk zal de muziek van Bowie verder stijgen in de hitlijsten nu de televisie vanavond uitgebreid aandacht zal besteden aan zijn overlijden. De BBC, Channel 4, Sky Arts en De Wereld Draait Door komen met specials.

Deel dit bericht

2 Reacties

Christophe

Harry Kamphuis

Gisteravond op TV in DWDD!! Ode aan David Bowie begon zo mooi met de gevoelens en emoties van Ivo van Hove en de anderen aan de tafel. Heel jammer dat het Nederlandse “sletje” Patricia Paay zo ordinair en respectloos over Bowie heeft verteld. Ze vind zichzelf alleen maar belangrijk met haar overdreven verhalen. Iedereen weet inmiddels wel hoe ordinair zij is met al haar seksuele frustraties. Jammer, heel jammer dat een mooie ode aan een ECHTE artiest zo moet eindigen. Respectloos DWDD!!!! Laat Shownieuws of Boulevard de uitspattingen van het “sletje” verder “onderbouwen”. Ik ben er ook van overtuigd dat dit vanavond vast in hun uitzendingen zit. Heerlijke sensatie!!!!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond