Deel dit artikel
-

Speurders biedt marktplaats zakelijke dienstverlening

Speurders.nl is een samenwerking aangegaan met Offerti.nl, een marktplaats waar opdrachtgever en aanbieder van zakelijke dienstverlening elkaar kunnen vinden. Speurders wil hiermee het eigen dienstenpakket uitbreiden.

Voor Offerti is de samenwerking, die voor de lange termijn gesloten is, een mooie kans om het bereik omhoog te krijgen. Op de site staan 12.500 professionals, maar een samenwerking met Speurders kan het bereik aanzienlijk toenemen.

Op Speurders kunnen opdtachten worden geplaatst die op Offerti terecht komen. Hiermee komen uiteraard via een nieuw kanaal meer opdrachten binnen voor de marktplaats.

Offerti is, net als Werkspot, een marktplaats waar de opdrachtgever een opdracht plaats. De aanbieders kunnen vervolgens reageren met een offerte. Bij Offerti bieden zich onder meer accountants, juristen, coaches en tekstschrijvers aan.

Daan Sanders van Offerti ziet met de samenwerking kans om zijn merk en de bekendheid hiervan bij de doelgroep te laten groeien. Met de eerste integratie komt in de categorie zaken en transacties op Speurders, in bepaalde subcategorieën, de content van Offerti te staan.

In een later stadium is er een aantal andere manieren waarop integratie mogelijk is. “Te denken valt aan een aparte categorie zakelijke dienstverlening. Of we zouden kunnen integreren met het onderdeel ‘mijn bedrijf’ op Telegraaf.nl”, aldus Sanders, die denkt dat er best een aantal andere entiteiten van de Telegraaf betrokken kunnen worden. Speurders is immers onderdeel van Telegraaf Media Groep, dat onlangs Hyves overnam. “Dan denk ik niet meteen aan Hyves, maar ik sluit de mogelijkheid ook niet uit. Ze zijn niet direct een zakelijk platform, maar hebben wel een eigen vraag- en aanbodsectie.”

Met de samenwerking krijgt Speurders een bepaald percentage van het bedrag dat Offerti aan opdrachten verdient. Welke verdeelsleutel hierbij gehanteerd wordt, dat wordt niet gezegd. Offerti krijgt inmiddels 25.000 unieke bezoekers per maand en tussen de 100 en 250 opdrachten per week. Voor elke offerte die een aanbieder op Offerti uitbrengt, wordt een vast bedrag gevraagd.

Bron foto: janramroth (CC)

Deel dit bericht

2 Reacties

Francisca

Sanders heeft jarenlang bij Marktplaats.nl gewerkt en gaat nu samenwerken met de grootste concurrent van zijn voormalige werkgever. Smeu?g!

Ton van Houten

Ik heb me aangemeld, ziet er goed uit.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond