Deel dit artikel
-

Wehkamp-baas Paul Nijhof stapt op

Paul Nijhof treeft terug als bestuurder van RFS Holland Holding en daarmee ook van Wehkamp. Dat heeft het bedrijf zojuist bekendgemaakt.

De Raad van commissarissen zegt begrip te hebben voor zijn besluit om na 12,5 zeer intensieve en voor Wehkamp.nl zeer succesvolle jaren de tijd en gelegenheid te nemen zich op nieuwe activiteiten te richten.

Het besluit zal in de algemene vergadering van aandeelhouders van RFS op 27 juni 2013 worden ingebracht. Zodra zijn opvolger bekend is, zal de Raad van Commissarissen van RFS dit bekend maken.

Nijhof (1965) begon zijn loopbaan bij Hoogovens, kwam terecht bij Nuon en stapte in 2000 over naar Wehkamp, waarvan hij in 2007 CEO werd.

Paul Nijhof zegt in een verklaring: “Ik ben 12,5 jaar betrokken geweest bij Wehkamp.nl en sinds 2007 ook als bestuursvoorzitter van RFS Holland Holding en Wehkamp.nl. Het waren prachtige jaren waarin met name de transitie van Wehkamp.nl naar een trendy en eigentijds webwarenhuis succesvol tot stand is gebracht. Daarnaast hebben we met Create2Fit en Fonq.nl nieuwe winkelformules toegevoegd.”

Volgens Nijhof ligt de onderneming goed op koers in een markt die volop in ontwikkeling is en blijft. ‘Ik wil nog graag nieuwe activiteiten ontplooien en daar heb ik dit moment voor gekozen.’

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond