Deel dit artikel
-

‘Samsung Galaxy Fold volgende maand alsnog in de winkels’

Samsung lijkt toch haast te willen maken met de lancering van de Galaxy Fold. De vouwbare smartphone, die 2020 euro gaat kosten, werd ingetrokken nadat journalisten allerlei gebreken hadden ontdekt. Die zouden inmiddels verholpen zijn.

De problemen met de Fold waren van uiteenlopende aard: een aantal recensenten verwijderde een beschermlaag die ze voor een beschermfolie hadden aangezien. Die laag liet sneller los dan de bedoeling is. Na verwijdering gaat het scherm op zwart of fikkert.

Samsung zou het folie nu stevig onder de randen van het scherm hebben gestopt, waardoor het minder goed kan loslaten. Ook kwam er stof in het apparaat via openingen ruimte tussen het scharnier en het beschermfolie. Die openingen zijn nu kleiner gemaakt.

Volgens de Koreaanse Yonhap News Agency wil Samsung het toestel volgende maand alsnog uitbrengen, in elk geval in Zuid Korea. Wellicht wacht Samsung met andere landen om er zeker van te zijn dat er geen nieuwe problemen ontstaan. Om de toestellen op de markt te brengen moeten eerst weer vergunningen bij de autoriteiten worden aangevraagd.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond