Industry Wire

Geplaatst door OSN Nederland

Everyoneprint en OSN sluiten samenwerkingsovereenkomst

Steeds meer organisaties verplaatsen werkplekken en IT-infrastructuur naar de cloud. Het Hybrid Cloud Platform (HCP) van Everyoneprint werkt volledig vanuit de cloud zonder lokale printservers. Hierdoor wordt het voor organisaties mogelijk om de volledige printomgeving incl. follow-me vanuit de cloud te laten werken en beheren. De voor het Hybrid Cloud Platform ontwikkelde driver is multibrand met volledige ondersteuning voor alle grote fabrikanten. HCP sluit perfect aan op de ambitie van OSN om organisaties te ontzorgen met behoud van flexibiliteit.

Thomas Lastrup – Vice President Global Sales at Everyoneprint

“EveryonePrint Hybrid Cloud Platform enables users to easily connect to the print infrastructure for follow-me without needing IT support, significantly reduces print costs and eliminates the need to purchase, deploy and manage print servers. Furthermore, HCP includes all the features and benefits from EveryonePrint’s widely adopted mobile printing solution which enables printing from any mobile device,”

Peter Schutten – Manager Solutions OSN

Ik ben verheugd dat we ons softwareportfolio hebben kunnen uitbreiden met het Hybrid Cloud Platform (HCP) van EveryOnePrint. Deze printoplossing gaat het gat overbruggen tussen de klassieke printoplossingen en de veranderende ICT infrastructuren waarin de cloud steeds belangrijker wordt. Onze klanten en partners zoeken naar oplossingen welke op eenvoudige en gebruiksvriendelijke follow-me printen mogelijk op alle merken ongeacht van wat voor soort IT infrastructuur gebruik wordt gemaakt; on premise, private cloud, hybrid cloud en public cloud. Om de flexibiliteit van onze klanten te verzekeren is het licentiemodel op basis van een abonnement, waardoor het mogelijk is op per device per maand te betalen.

Over Everyoneprint
EveryonePrint ontwikkelt software waarmee printomgevingen geïntegreerd worden in cloud infrastructuur. De cloud heeft een revolutie teweeggebracht in de manier waarop bedrijven applicaties leveren en beheren, HCP breidt die revolutie uit naar printinfrastructuur. HCP is een printplatform dat oude printinfrastructuur verandert in een schaalbaar on-demand multi-tenant enterprise printplatform. Het stelt klanten in staat om het beheer en de levering van de verschillende elementen waaruit Office Printing bestaat te vereenvoudigen: Print Servers, Drivers, Security & Administration, met behoud van een eenvoudige vertrouwde gebruikerservaring.

Over OSN:

De diensten van OSN helpen meer dan 500 organisaties om hun analoge en digitale bedrijfsprocessen te beheersen. OSN maakt werken eenvoudiger met innovatieve oplossingen, waardoor waardevolle informatie beter en sneller inzetbaar is.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht