Industry Wire

Geplaatst door 2moso

Derde FD Gazellen Award op rij voor 2moso

2moso, distributeur van innovatieve en exclusieve accessoires voor onder andere smartphones, tablets en iPods, hoort voor de derde keer op rij bij de Nederlandse top en mag zich het komende jaar FD Gazelle noemen binnen de categorie klein. Het Financieele Dagblad reikt dit jaar voor de negende keer de FD Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. De uitreiking voor de regio Zuid-Holland en Zeeland vindt plaats op 22 november.

Criteria
Om FD Gazelle te kunnen worden moeten ondernemingen in de laatste drie jaar een minimale omzetgroei van 20% laten zien, een positief netto resultaat behalen en financieel gezond zijn. 2moso voldoet ruimschoots aan deze voorwaarden. Zo groeide het in 2005 opgerichte bedrijf in de laatste drie jaar van 2 naar 10 medewerkers, verdubbelden ze hun omzet ruimschoots en steeg het aantal on- en offline verkooppunten naar meer dan 200. “Om drie jaar op rij bij de Nederlandse top te horen moeten alle ingrediënten kloppen,” zegt Rene Knierim, oprichter en CEO van 2moso. “naast een sterke organisatie en een bevlogen team geloven wij dat onze klanten ondanks, of juist in economisch moeilijke tijden behoefte hebben aan nieuwe innovatieve merken die hun assortiment aanvullen en ze de kans geven meer omzet te genereren. We laten telkens zien dat we in staat zijn om in korte tijd zeer gewilde, nieuwe producten en merken in de markt te zetten. We zijn erg trots op deze award, het laat zien dat onze visie werkt.“

Prijsuitreiking
Tijdens de regionale uitreiking wordt naast de ranglijst ook bekend gemaakt naar wie de Gouden Gazelle gaat, de onderscheiding voor het bedrijf met het hoogste groeicijfer in hun omzetcategorie en provincie. Tijdens de landelijke finale op 12 december zullen eveneens prijzen worden uitgereikt aan de onderneming die het beste gebruikmaakt van Social Media, het meest innovatieve bedrijf, aanstormend talent, de snelste groeier van Nederland en de prijs voor de onderneming die het vaakst FD Gazelle is geweest.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht