Deel dit artikel
-

Phone House opent winkels in Media Markt

Media Markt-Saturn Holding Nederland en Phone House Nederland hebben een samenwerkingsovereenkomst voor de lange termijn getekend. Onder de noemer Connected World lanceert de laatste binnen Saturn en Media Markt een winkelconcept met een ‘compleet en geïntegreerd aanbod’ van hardware, accessoires, verbinding en content op het gebied van telecom. Op lange termijn komen er Saturn-winkels in vestigingen van The Phone House.

Als eerste stap worden binnenkort de telecomafdelingen in alle 45 Media Markt- en Saturn-winkels en -websites door Phone House aangestuurd. Het Connected World-concept wordt vanaf april 2014 uitgerold in alle Media Markt- en Saturn-vestigingen. Daarnaast hebben beide organisaties de intentie om een Saturn-propositie te ontwikkelen in de winkels van Phone House in Nederland. Op welke termijn is nog niet duidelijk.

In de afgelopen jaren heeft Media Markt-Saturn Holding een aantal telecompilots in haar winkels opgezet. Eén van deze pilots werd samen met Phone House uitgevoerd. Dat is volgens Media Markt goed bevallen.

Media Markt-Saturn kiest naar eigen zeggen voor een duidelijker onderscheid tussen haar twee winkelformules in Nederland. Media Markt blijft zich richten op megastores, een lage prijsstelling en een hoogwaardig assortiment, terwijl Saturn zichzelf zal onderscheiden door een zeer hoog serviceniveau.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond