Industry Wire

Geplaatst door BrixCRM

BrixCRM benoemd als Three-Star Platinum partner door SugarCRM

Almelo – 7 april, 2014 – SugarCRM, wereldmarktleider op het gebied van commerciële open source CRM software, heeft BrixCRM benoemd als “Three-Star Platinum Partner”. SugarCRM erkent BrixCRM als een van de leidende partners wereldwijd, op basis van omzet in 2013 en een sterke betrokkenheid bij het bedrijf.

“We zijn zeer trots op het feit dat we deze 3-sterren status hebben gekregen”, aldus directeur Jan-Maarten Plomp. “Ons doel is om organisaties de waarde van en voor hun klanten te laten verhogen met behulp van SugarCRM. Wij geloven in de kracht van de innovatieve software van SugarCRM en in de flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid die Sugar biedt. We kijken er dan ook naar uit om in de toekomst deel uit te blijven maken van het succes en de groei van Sugar.”

Met zijn unieke focus op de individuele gebruiker is SugarCRM erkend als een ontwrichtende kracht in het wereldwijde CRM landschap. Het succes van SugarCRM is grotendeels te danken aan zijn sterke partnernetwerk, dat significant heeft bijgedragen aan de algehele groei van het bedrijf en de omzet in de afgelopen jaren. Om deze bijzondere bijdragen te belichten heeft SugarCRM de Three-Star Platinum onderscheiding ontwikkeld, die aan geselecteerde partners wordt toegekend. Deze partners hebben in 2013 de hoogste omzet mijlpalen behaald en behoren tot SugarCRM’s meest waardevolle bijdragers.

“SugarCRM is trots op de significante bijdrage en aanhoudende inzet van BrixCRM,” aldus Craig Lewis, senior vice president Global Services & Channel Development bij SugarCRM. “We zijn vereerd om samen te werken met zulke innovatieve technologiebedrijven en verheugd om de Three-Star Platinum status toe te kennen aan onze best presterende channel partners, die enorme stappen maken en exceptionele resultaten boeken met Sugar.”

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht