Industry Wire

VICE gaat samenwerking aan met Snapchat als onderdeel van Snapchat Discover

Met Snapchat Discover krijgen miljoenen mensen wereldwijd dagelijks nieuwe content van VICE te zien op hun mobiele telefoon via VICE Daily Edition.

De samenwerking met Snapchat is de meest recente in een reeks van distributiedeals via diverse platformen die VICE Media onlangs is aangegaan met toonaangevende bedrijven zoals Live Nation, YouTube, Skype, Rogers Media, 20th Century Fox en Antenna Group.

VICE Daily Edition voor Snapchat

VICE Daily Edition wordt dagelijks samengesteld uit het laatste en meest opvallende nieuws en entertainment van de verschillende verticals van VICE, waaronder Motherboard, Noisey, VICE News, en The Creators Project. De gebruikers van Snapchat Discover krijgen zo iedere dag een selectie van de beste wereldwijde content van VICE aangeboden.

De content bestaat uit alles van het laatste nieuws tot culturele programmeringen met de meest interessante muzikanten, artiesten en persoonlijkheden.

Over VICE Media:

VICE is een van de snelst groeiende jonge mediamerken ter wereld. Het bestaat uit een verzameling van fanatieke en jonge schrijvers, art directors, fotografen en regisseurs, die actief zijn in de productie en distributie van tijdschriften, websites, IPTV, entertainmentprogrammering, films, dvd’s, boeken, events en muziek.

De digitale kanalen van VICE zijn onder andere Noisey, een vooruitstrevend muziekkanaal; The Creators Project, gewijd aan kunst en de creatieve sector; THUMP, met een focus op dance en elektronische muziek; i-D, een kanaal met een focus op mode; en Motherboard, gericht op technologie en wetenschap. VICE heeft nu al twee seizoenen een televisieshow op HBO, die in 2014 twee Emmy’s in de wacht sleepte.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht