Industry Wire

Geplaatst door Portland

Portland breidt samenwerking met AVG uit

Zoetermeer, 31 mei 2016 – Softwaredistributeur Portland breidt haar portfolio uit met AVG CloudCareTM en AVG Managed Workplace®. Portland biedt deze twee AVG Business Security Solutions aan als Shrink Wrapped Services: kant-en-klare diensten die een reseller direct kan leveren aan een eindgebruiker. De oplossingen zijn een uitbreiding op de antivirusproducten van AVG, die Portland al distribueert.

Met AVG CloudCareTM en AVG Managed Workplace® is Portland in staat om nieuwe, toonaangevende securityoplossingen en uitgebreidere beveiliging te bieden aan resellers die zich richten op het mkb. Deze uitbreiding maakt Portland distributeur van AVG’s volledige lijn van beveiligingsoplossingen: van antivirus tot en met cloudbeveiliging en Remote Monitoring and Management (RMM).

Het complete AVG Business-productportfolio bestaat uit de volgende componenten.

  • AVG® AntiVirus Business Edition en AVG Internet Security Business Edition: zorgen voor uitgebreide endpoint-securitybeveiliging tegen nieuwe en bestaande bedreigingen voor kwetsbare data op pc’s, mobiele apparaten en servers. De software bevat onder andere cloudgebaseerde, realtime Outbreak Detection en proactieve Artificial Intelligence Detection om realtime de nieuwste malwarevarianten en -uitbraken te herkennen.
  • AVG CloudCare™: hiermee kunnen partners hun klanten op afstand ondersteunen en een sterk portfolio van cloudsecurityoplossingen inzetten via een enkel, cloudgebaseerd beheerplatform. Partners implementeren en beheren hiermee diensten als antivirus, het filteren van content, onlineback-up, beveiligingsdiensten voor e-mail en veilig inloggen op een eenvoudige manier voor hun mkb-klanten, waarbij die gebruik maken van gecentraliseerde policy’s die op maat gemaakt kunnen worden.
  • AVG Managed Workplace®: biedt een uitgebreid Remote Monitoring and Management-platform (RMM) met geïntegreerd, hoogwaardig beheer op afstand, waardoor de IT-infrastructuur van een klant snel en eenvoudig is in te zetten, te beheren en te beveiligen. Andere functies zijn geïntegreerde back-up en disaster recovery, netwerkmonitoring, rapportages, patchmanagement, assetmanagement, Mobile Device Management (MDM), Mac OS X® Device Manager, antivirusuitbreidingen en meer, in één platform.

Kim van Brugge, CEO van Portland: “De markt verplaatst zich steeds meer richting mobiliteit en cloudtechnologieën. Datasecurity wordt hierdoor steeds belangrijker. Een partnerschap met een toonaangevende naam in cloudsecurity als AVG is voor ons dus logisch.”

Fred Gerritse, General Manager van AVG Technologies: “Portland deelt onze ambities voor wat betreft het helpen van bedrijven om hun security prioriteit te geven. Het bedrijf zorgt voor go-to-market-mogelijkheden om onze volledige lijn van AVG Business-cloudsecurity en managed service-oplossingen te verkopen. We kijken uit naar de samenwerking.”

“AVG Technologies heeft dit jaar ambitieuze doelstellingen waarmee we nog meer waarde willen creëren voor onze channelpartners en hun eindgebruikers. Een slim distributiemodel waarmee we onze partners de flexibiliteit kunnen bieden om onze oplossingen direct van een distributeur te kunnen kopen, en zo hun groei te maximaliseren, hebben we hoog op onze agenda staan”, aldus Gerritse.

###

Over AVG
AVG is de toonaangevende leverancier van softwareservices voor het beveiligen van apparaten, data en mensen. AVG’s gerenommeerde consumentenportfolio omvat internetsecurity, performanceoptimalisering, locatieservices, datacontrole en -inzichten, en beveiliging van privacy en identiteit voor mobiele apparaten en desktops. Het AVG Business-portfolio, geleverd via een internationaal partnernetwerk, zorgt voor cloudsecurity en remote monitoring and management-oplossingen (RMM) voor bescherming van mkb-bedrijven over de gehele wereld. Ga voor meer informatie naar www.avg.com.

Over Portland
Terwijl het IT-landschap versneld verandert, worden bedrijven ondertussen afhankelijker van ICT. Ze hebben baat bij een trusted advisor die dichtbij staat en verregaand inzicht heeft in processen en ambities. Daarom is Portland honderd procent loyaal aan het reseller-kanaal en zal het nooit de eindklant bedienen. Portland wil de beste distributeur zijn in haar domein. Daarom distribueren wij louter nieuwe, innovatieve softwareoplossingen en specialiseren we ons in het mkb. Alles wat we doen, is gericht op het boosten van hun business. Wereldwijd is Portland continu op zoek naar schaalbare softwareoplossingen van ambitieuze ontwikkelaars. Vaak zijn ze beter en altijd zijn ze goedkoper dan de traditionele oplossingen. Terwijl ontwikkelaars zich focussen op hun product en service, vermarkten wij ze bij alle resellers in de Benelux – The Gateway to Europe.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht