Agenda

Geplaatst door: Media Perspectives en Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid

Cross Media Café – Immersive Media: Navigating the hype

Immersive Experiences (IX) worden gezien als één van de drijfveren achter de derde grote digitale transitie. Een Immersive Experience spreekt onze zintuigen aan en verplaatst ons mentaal naar een alternatieve, digitale realiteit. Dit zal een grote impact gaan hebben op ons dagelijks leven; de manier waarop we werken, leren en recreëren.

Via CIIIC (Creative Industries Immersive Impact Coalition) komen er vele miljoenen beschikbaar voor de ontwikkeling van IX in de creatieve sector. Bijvoorbeeld door het opzetten van IX Labs, de ontwikkeling van nieuwe kennis en methodes, opleidingen voor professionals en experimenten met nieuwe IX-toepassingen.

Tijdens dit Cross Media Café, dat we organiseren in samenwerking met Beeld & Geluid, verkennen we de hype en de kansen die immersive en CIIIC bieden aan de mediasector. Meld je nu aan!

Praktische informatie

Het Cross Media Café vindt plaats op maandag 10 juni en is gratis fysiek bij te wonen.

De bijeenkomst duurt van 15.00 – 16.30 uur. Er is geen pauze tussendoor. Vanaf 16.30 uur is er een gezellige netwerkborrel!

Heb jij een vraag voor een van de sprekers? Mail dan naar communicatie@mediacampus.nl. Je kan ook in de zaal je vraag stellen.

Deel dit bericht