Agenda

Geplaatst door: Emerce

Deep dive: Online Personalisatie

Datum
24 januari 2023
Plaats
Online classroom
Locatie
Online classroom
E-mailadres
academy@emerce.nl
Phone
x
Organisatie
Emerce

Hoe geef je de juiste boodschap op het juiste moment aan de juiste persoon? Leer hoe online personaliseren werkt, dé trend in de digital marketing.

Omschrijving

Met online personalisatie zorg je ervoor dat je klant in een oerwoud van content alleen de informatie krijgt die voor hem echt bruikbaar is. Hierdoor voelt je bezoeker zich meer in control over welke informatie hij tot zich neemt, wat leidt tot een betere online experience. Uiteindelijk vertaalt zich dat in betere marketingresultaten. Hoe je dat bereikt en hoe je je website of webshop personaliseert, leer je tijdens de Deep dive Online Personalisatie.

Kom erachter hoe je met online personalisatie je conversie doelstellingen kunt verhogen. Je leert hoe je op basis van data- en klantinzichten relevante dialogen kunt maken waarmee je de beleving van de bezoeker optimaliseert en meer resultaat behaalt met je website. Je leert niet alleen wat Online Personalisatie is en wat je ermee kan bereiken, maar je leert ook bezoekers herkennen, profielen opbouwen en hoe je met de juiste boodschap de meeste impact kan halen.

Voor wie?

Ben je bezig met personalisatie, de conversie en/of usability van je website of ben je van plan dat te gaan doen? Dan is deze Deep dive voor jou! Professionals die hiermee het verschil maken zijn (online) marketeers, webshop-, product-, category managers, content specialisten, conversie marketeers, UX designers, maar ook voor marketing- en communicatiespecialisten, uitgevers, ondernemers en startups.

Deel dit bericht