Agenda

Geplaatst door: Recruiters United

Kick-start recruitment event

Datum
18 april 2024
Plaats
Den Haag
Locatie
Diligentia
E-mailadres
pronk@recruitersunited.com
Organisatie
Recruiters United

Op 18 april vindt het Kick-start event plaats in theater Diligentia in Den Haag. Hier zullen verschillende recruitment vakgenoten, waaronder Chris Berendse, Maud Hoenderkamp, Veronne van der Meijs, Geert-Jan Waasdorp, Bas Westland, Anthony Oudshoorn, Pacco Ammann en Astrid van Dijk, discussies voeren en verhalen en tips delen over de Zerious generatie.

Tijdens de theater carrousel neemt Chris Berendse, HR-professional bij BDO, social influencer en Prince Charming, je mee op een reis over liefde & recruitment. Dit doet hij samen met Veronne van der Meijs, relatiecoach & co-founder Bureau Liefhebbers. Chris gaat ook in gesprek met de winnaars van de MIR, de meest invloedrijke recruiters. Een gesprek over succes, jong zijn en het overtuigen van kandidaten en de business.
Daarnaast is er een ronde tafel met zowel ervaren als nieuwe recruitment ondernemers, waaronder Pacco Ammann (Grantfortress), Anthony Oudshoorn (Boost Your Recruitment), Geert-Jan Waasdorp (Intelligence Group) en Bas Westland (MIR en e-people). En tot slot zal Astrid van Dijk, head of talent acquisition & recruitment, een waanzinnige afsluiting verzorgen over snel verandermanagement in recruitment, gebaseerd op haar ervaring bij T-Mobile en Odido. Natuurlijk is er ook voldoende tijd voor pauzes en een afterparty, waar je kunt netwerken met je recruitment collega’s in Nederland.

Ben jij benieuwd naar deze generatie en waarom ze zo Zerious zijn? Mis dan niet de kans om aanwezig te zijn bij Kick-start 2024 op 18 april in Diligentia Den Haag!

Een extraatje: laat tijdens Kick-start vacatureteksten het werk vóór je doen
Ontdek samen met de gespecialiseerde copywriters en adviseurs van Voor Tekst wat er in jouw vacaturetekst (nog) beter kan. Binnen een paar minuten delen zij de belangrijkste verbeterpunten. Of schrijven ze een introductietekst die jij daarna kan gebruiken voor jouw vacaturetekst. Lekker makkelijk. En inspirerend, want ze leren je direct hóé ze dat doen. Benieuwd? Neem dan je vacaturetekst mee naar het Kick-start event van Recruiters United. Tot dan!

Kick-start is vooral geschikt voor junior en medior recruitment professionals.

Deelname is gratis voor leden van Recruiters United. Niet-leden betalen 295 euro.

Deel dit bericht