Geoffrey Vermeulen
  • Geoffrey Vermeulen

  • 3 artikelen
  • 411.728 views
  • 11 reacties

Geoffrey Vermeulen

Werkt bij
Google ETO / TP Benelux
Functie
Online Strategist Google AdWords Team
Linkedin
http://nl.linkedin.com/in/vermeulengeo...

Geoffrey Vermeulen is Online Strategist bij Google ETO. Hij adviseert en begeleidt nieuwe klanten (adverteerders) van Google in het ontwikkelen van een online advertentiestrategie a.h.v. huidige marketingdoelstellingen. Hij zet voor deze adverteerders vervolgens ROI gerichte AdWords campagnes op en optimaliseert deze gedurende een bepaalde periode. Na zijn studie Marketing (Commerciële Economie) is Geoffrey bij diverse bedrijven werkzaam geweest als Online Marketeer en heeft hij zich in het bijzonder gespecialiseerd in online advertising.

Artikelen van Geoffrey Vermeulen

  • 27 februari 2014 12:00

In drie stappen inzicht in volledige kwaliteitsscore via AdWords-scripts

De kwaliteitsscore binnen Google AdWords is een enorm belangrijke indicator, cruciaal onderdeel van de advertentiepositie en het bepaalt mede wat je per klik betaalt. In de AdWords interface wordt de kwaliteitsscore enkel weergegeven op zoekwoordniveau. Via AdWords-scripts is het mogelijk om je kwaliteitsscore op alle niveaus inzichtelijk te maken.

  • 18 oktober 2013 06:00

Usability testing: 8 methoden en 25 online tools

Bedrijven kunnen tegen bepaalde vragen aanlopen zoals ‘waarom haken onze bezoekers op punt X af?’ of ‘wat zijn de behoeften en/of verwachtingen van onze bezoekers’? Usability testing is dan het perfecte middel om antwoorden op deze vragen te krijgen. In dit artikel beschrijf ik 8 methoden alsmede 25 goedkope online tools om te gebruiken.