Hans van Grieken
  • Hans van Grieken

  • 2 artikelen
  • 39.742 views
  • 1 reactie

Hans van Grieken

Werkt bij
Deloitte
Functie
Director Digital Business Innovation
Twitter
@hvangrie
Linkedin
https://www.linkedin.com/in/hans-van-g...

Hans van Grieken is Director Digital Business Innovation bij Deloitte. Hij heeft een passie voor innovatie in het algemeen en IT-gedreven innovatie in het bijzonder. Hans is een veelgevraagd spreker over digitale transformatie en innovatie. Hij helpt C-level management bij het vaststellen van hun digitale agenda zodat de digitale ambities van het bedrijf werkelijkheid worden. Hans is ook een Executive Lecturer bij Nyenrode International Business School.

Artikelen van Hans van Grieken

wegwijzer in de vorm van een DNA-streng
  • 8 februari 2018 11:30

Digitaal DNA ontrafeld: verandering is mogelijk

Hoe goed zijn Nederlandse bedrijven nu echt bezig met hun digitale transformatie? Op deze vraag hebben we in het onderzoek Dutch Digital DNA Demystified een datagedreven antwoord gevonden. Onze conclusie: hoewel alle bedrijven het moeten doen met hetzelfde DNA, bepalen de keuzes die zij maken bij de verschillende DNA-elementen in hoge mate hun digitale succes of falen.

unhappy staff
  • 6 oktober 2016 11:00

Digitale transformatie is niet optioneel

Digitale transformatie is geen keuze, maar een noodzaak. Niet alleen omdat concurrenten je bedrijf links en rechts inhalen als je weigert te veranderen. Maar ook omdat getalenteerde mensen het voor gezien houden als ze het gevoel hebben dat je te traag bent met digitaliseren.