Rachid Lechheb
  • Rachid Lechheb

  • 2 artikelen
  • 28.981 views
  • 0 reacties

Rachid Lechheb

Werkt bij
eBrella (part of Dept)
Functie
Founder
Twitter
@RachidLechheb
Linkedin
https://www.linkedin.com/in/rachidlech...

Rachid Lechheb is medeoprichter van eBrella (part of Dept), waar hij klanten helpt om hun digitale capaciteiten te ontwikkelen. Dat doet eBrella door teams op te zetten die een mix zijn van de eigen medewerkers van de klant, freelancers en specialisten van bureaus.

Artikelen van Rachid Lechheb

  • 13 februari 2018 13:00

Dit zijn de drie dingen om een succesvol digital dreamteam samen te stellen

Marketeers zouden meer tijd moeten besteden aan het sourcen van de juiste mensen. Wachten tot de nood hoog is en zomaar iemand van de bank halen is niet de oplossing. De juiste vaklui op het juiste moment beschikbaar hebben lukt alleen als je op tijd weet wie en wat je nodig hebt voor je dreamteam. Er zijn drie dingen belangrijk: de juiste mensen, het juiste proces en de juiste tooling. In dit artikel lees je hoe te werk kunt gaan.

hip kantoor
  • 5 december 2017 10:00

De do’s en don’ts van digitale teams samenstellen

De tijd dat het maken van je website een overzichtelijk project is, is voorbij. Je kunt er als bedrijf geen jaren meer over doen om iets live te krijgen, klanten verwachten overal de beste ervaring. Of het nu gaat om het snappen van klantdata, flexibele CMS-systemen, slimme content of de beste user experience; het vereist een leger aan experts, die ook nog als een team samenwerken, snel kunnen schakelen en dingen geregeld krijgen.