Sonny Duijn
  • Sonny Duijn

  • 2 artikelen
  • 48.216 views
  • 0 reacties

Sonny Duijn

Werkt bij
ABN AMRO
Functie
Sector Econoom Retail & Leisure
Twitter
@sonnyduijn
Linkedin
https://nl.linkedin.com/in/sonnyduijn

Sonny Duijn is Sector Econoom bij ABN Amro. Hij is binnen Sector Advisory in die hoedanigheid verantwoordelijk voor de sectoren Retail en Leisure. Sonny was vanaf 2010 tot 2015 werkzaam als financieel verslaggever voor De Financiële Telegraaf. Daarna was hij als Sector Econoom (naast Retail) actief binnen de sector TMT (Technologie, Media en Telecom). Sinds december 2016 volgt hij de combinatie Retail en Leisure.

Artikelen van Sonny Duijn

  • 13 juni 2018 16:00

Doelgroep en interactie: zo maak je van je klant een fan

Het is nog enkele seconden rustig voor de chaos uitbreekt in het Washington Square Park in New York. Mensen lopen achter elkaar, turend naar hun smartphone. Dan zet een van hun het op rennen. Eerst een. Dan nog een. Als een zwerm bijen bewegen tientallen mensen al snel richting één plek. Door die specifieke locatie te scannen kunnen ze de dan nieuw gelanceerde Nike-sneaker kopen.

  • 15 februari 2018 13:00

Kan kleine winkelier mee op de innovatiegolf?

Winkelrobots die klanten helpen, algoritmen die kledingadvies geven, drones die pakketten bezorgen, chatbots die klanten te woord staan. Innovatie biedt talloze mogelijkheden voor de retailer, maar gaat die vlieger ook op voor de bestaande kleine winkelier? Kan een ondernemer zonder diepe zakken ook aanhaken?