Bekijk

Bekijk
0
4.7k
Channel: e-commerce

Shopware 6: de belangrijkste functionaliteiten voor B2B en B2C Commerce

De afgelopen maanden is de focus van retailers grotendeels op online komt te liggen. Dit zorgt er ook voor dat het toepassingsbereik van je e-commerce platform op de proef wordt gesteld. Kan je huidige e-commerce platform de stroom aan inkomende orders nog wel aan? Zijn er functionaliteiten die je mist? Wellicht biedt Shopware 6 de oplossing.

Shopware 6: de belangrijkste functionaliteiten voor B2B en B2C Commerce

Het Shopware 6 staat bekend als een e-commerce platform voor online ondernemers die meer willen dan een standaard webshop. Het platform biedt tal van mogelijkheden om innovatieve en converterende webshop te ontwikkelen voor groei.  In dit webinar vertelt Merel Roest (ISM eCompany) wat de belangrijkste B2C en B2B Commerce functionaliteiten van Shopware 6 zijn. Daarnaast vertelt zij hoe het platform geïntegreerd en geoptimaliseerd wordt door de inzet van zoekmachine-optimalisatie (SEO) en conversie-optimalisatie.

De thema’s van dit webinar:
  • De belangrijkste functionaliteiten van Shopware 6
  • Het toepassingsbereik van het platform
  • SEO en CRO met Shopware 6
Expert:
  • Merel Roest – Business Development Manager. Merel helpt organisaties met hun e-commerce succes. In haar rol houdt zij zich voornamelijk bezig met Magento 2 en B2B-klanten.

Meer weten over Shopware 6 en online marketing? Bekijk dan ook de talk van Merel Roest tijdens E-commerce Live!

Redactie