Deel dit artikel
-

Gear S3 en Gear Sport als Special Edition

De Samsung Gear S3 en Gear Sport zijn nu ook als Special Edition verkrijgbaar. In de Special Editions gaat volgens Samsung tijdloos design hand in hand met geavanceerde technologie. Met het klassieke ontwerp – ronde wijzerlaat en massieve metalen horlogeband – hebben de Gear S3 Frontier, Gear S3 Classic en Gear Sport het uiterlijk van een ‘gewoon’ hoogwaardig horloge.

Via de roterende ring neem je gesprekken aan, open je apps en lees je berichten. Via GPS houd je je loop- of fietsroute bij, terwijl je tegelijkertijd naar Spotify luistert.

Met het waterdichte ontwerp (5 ATM) is het bovendien mogelijk om de Gear Sport te gebruiken voor zwemmen en andere watersporten.

De Special Editions van de Gear S3 Frontier en Gear S3 Classic zijn verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van 399 euro. De Gear Sport is beschikbaar voor 369 euro.

De speciale uitgaven van de Gear S3 en Gear Sport markeren de eerste samenwerking van Samsung en de PDA Group, een toonaangevende horloge- en sieradendistributeur van bekende merken als Hugo Boss, Tommy Hilfiger en Esprit.

De Special Editions zijn verkrijgbaar via juweliers, de Bijenkorf en vijf online horlogespecialisten.

Dit bericht is 6 keer gedeeld

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond