Deel dit artikel
-

Nieuwe slimme horloges Samsung vandaag in de winkel

De nieuwe Samsung Gear Sport en Gear IconX zijn vanaf eind oktober verkrijgbaar. De Gear Fit2 Pro ligt nu al in de winkel en richt met zijn curved Super AMOLED display met name op fanatieke sporters. De Gear Sport appelleert aan een breder publiek.

Trainingsapps zoals Map My Run, Endomundo en Speedo On vind je op beide slimme horloges. De Gear Sport heeft daarnaast apps gericht op lifestyle, waaronder Pathé, KLM, NU.nl en 9292.

De Gear Fit2 Pro en Gear Sport worden verder geleverd met de fitnessapps van Speedo en Under Armour (Record, MyFitnessPal, MapMyRun en Endomundo). Ook ontvang je desgewenst voedingsberichten en trainingsaanbevelingen.

De nieuwe Gear IconX biedt ook ondersteuning voor automatische loop- en hardlooptracking, die ook zonder (bijbehorende) smartphone werkt. De meegeleverde oordopjes zijn verder aangesloten op Bixby, waarmee je hardloopsessies start of het weerbericht checkt met je stem. De Gear IconX heeft een batterijduur van vijf (streamen) of zeven uur (standalone muziek).

De Gear Sport is vanaf 27 oktober verkrijgbaar in zwart en blauw voor een verkoopadviesprijs van 349,99 euro. Op dezelfde dag verschijnt ook de Gear IconX (in zwart, grijs en roze) voor een verkoopadviesprijs van 229,99 euro.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond