Deel dit artikel
-

IFA: Samsung lanceert de wearables Gear Sport, Gear Fit2 Pro en Gear IconX

Samsung heeft in Berlijn drie nieuwe wearables aangekondigd: een waterbestendige smartwatch, een waterbestendige fitnessarmband en een nieuwe generatie draadloze fitnessoordopjes Gear IconX.

De Gear Sport is een slanke smartwatch met de focus op fitness, terwijl de Gear Fit2 Pro een geavanceerde GPS sportarmband met slimme functies is. De Gear Sport en Gear Fit2 Pro hebben verbeterde hartslagmonitoring en helpen je om je sportprestaties bij te houden.

De Gear Sport is een smartwatch in een minimalistische ronde behuizing met Super AMOLED 1,2 inch scherm. Via het horloge krijg je onder meer voedingsberichten en aanbevelingen. Ook kun je hem als afstandsbediening gebruiken voor een PowerPoint-presentatie of voor je Samsung Gear VR headset.

De Gear IconX oordopjes zijn draadloos en voorzien van de fitnessfunctie Running Coach. Verder laden de oordopjes snel op. De batterijduur is vijf uur voor muziek streamen of zeven uur voor standalone muziek. De oordopjes hebben 4 GB aan intern geheugen.

De Gear Fit2 Pro is vanaf 15 september in Nederland verkrijgbaar in de kleuren zwart/rood en zwart voor een verkoopadviesprijs van 229,99 euro. De Gear Sport komt op 27 oktober uit in de kleuren zwart en blauw voor een verkoopadviesprijs van 349,99 euro. De Gear IconX verschijnt in oktober/november in de kleuren zwart, grijs en roze voor 229,99 euro.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond